top of page
sgl-yläbanneri5.png

Dr. Steven Greer Paljasti: Media Valehtelee

Dr. Steven Greer kertoo, että valtamediassa on menossa (ja ollut kauan menossa) disinformaatiokampanja, jonka tarkoituksena on peitellä totuutta avaruuselämästä.

Hänen mukaansa kahta suurinta valhetta toistellaan kokoajan:

1: "Emme tiedä mitä ilmailmiöt ovat". 2: "Jos avaruudesta tulee tänne elämää, on se uhka ihmiskunnalle". Jokainen joka on edes hieman elämässään seurannut uutisointia lentävistä lautasista, avaruusolevaisista jne; tietää, että juuri tällä tasolla uutisointi on ollut. Disinformaatiokampanjaan kuuluu useita tunnettuja ja arvostettuja nimiä. Videolla Greer kertoo, että mm. ufotutkija Nick Pope on mukana agendassa ja selvästi tiedemies Michio Kakullekin on maksettu siitä, että hän muistaa mainita aina, että avaruuselämän tänne saapuminen saattaa olla uhka. Tälle on syynsä. Meidän ei haluta tietää totuutta, joka sisältäisi maailmankuvamme muuttumisen (jolloin olisimme vaikeammin hallittavissa), sekä sen tiedon, että avaruuselämä ei käytä kivikautista öljyteknologiaa. Totuus johtaisi siis myös meidän energiajärjestelmän ja sitä kautta samalla rahajärjestelmän muuttumiseen... samalla menisivät uskonnot yms. uusiksi. Totuus on: 1: Täällä vierailee Maapallon ulkopuolisia älykkäitä lajeja, joista suurin osa on positiivisia. 2: Avaruusveljemme eivät suunnittele, eivätkä aijo toteuttaa invaasiota, vaan haluavat rauhanomaista yhteyttä. 3: Meillä on salaisissa projekteissa hallussa avaruusveljien (ja siskojen) teknologiaa, jolla voisimme muuttaa olosuhteitamme parempaan. Olemme rakentaneet tämän pohjalla myös rajottuneita tietyn tyyppisiä aluksia. 4: Jotkut tahot suunnittelevat lavastusta (esim. hologrammeja taivaalle ja jonkin alueen pommittamista), jossa avaruusveljet näytetään ihmisille tuhoajina. Jos näin tapahtuu, on se ihmisten toteuttama pelottelukampanja, jolla koitetaan pitää totuus piilossa. Korttitalon ensimmäinen kortti kuitenkin keikkuu jo. Tietojen mukaan rahajärjestelmää ollaan laittamassa taustalla uusiksi, tietojen mukaan avaruusystävät suunnittelevat tarkkaan suunniteltua, rauhanomaista massanäyttäytymistä, joka voidaan toteuttaa sitten kun olemme saaneet maapallomme tasapainoon, pois pimeydestä, pois sodista... korruption aika alkaa olemaan lopuillaan, mutta vielä on matkaa. Massanäyttäytymisiä on jo alettu tekemään, ja olemme uutisoineet niistä SGL:ssä. Jos et ole vielä lukenut aiheesta, niin lue artikkelimme koskien asiaa.

Massahavaintoja Kolumbiassa Brasilian oma Roswell meni viraaliksi ISS:n videolla satoja valoaluksia Katso vielä video, jolla Steven Greer kertoo tarkemmin disinformaatiokampanjasta, joka koittaa pitää meitä unessa.

Uusimmalla jäsenlehdellä avaamme myös paljon lisää totuuksia avaruuselämästä.

Suomen Galaktisen Liiton jäsenenä pääset lukemaan ensimmäistä sekä tätä uusinta jäsenlehteämme Mediahuone II:sta (tervetuloviestissä saamallasi salasanalla). Perus- sekä Kunniajäsenenä pääset käsiksi jäsenlehtiin sekä muihin etuihin. Jos myös sinä haluat vuosijäseneksi, tai haluat tietää lisää eduista ja hinnoista, niin se onnistuu tästä linkistä. Saat 25% alennuksen koodilla ANDROMEDA25.445 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page