top of page
sgl-yläbanneri5.png

ISS:n videolla satoja valoaluksia

Päivitetty: 9. kesäk. 2020

International Space Stationin, eli Kansainvälisen Avaruusaseman livefeedillä nähtiin satojen valopallojen rykelmä. Kohteet lentävät isossa muodostelmassa liikkuen samaan suuntaan.

Rykelmä muodostuu muutamasta eri rykelmästä. Toinen liikkuu lähempänä ja siinä näkyy useita yksittäisi valopalloja. Tämän lisäksi taaempana liikkuu vielä isompia rykelmiä, jotka havaitaan "vihreinä pilvinä", jotka muistuttavat kuin liikkuvia galakseja. Video on kuvattu ISS:n livefeediltä Tammikuun 19 päivä, mutta ei siinä vielä kaikki... Valorykelmät havaittiin myös myöhemmin ISS:n livefeedissä, Helmikuun 1 ja 2 päivä. Video valopallorykelmästä ja "vihreästä liikkuvasta galaksista".

https://www.youtube.com/watch?v=KJQeajW3xrk Toisen videon talteenottaja kommentoi ISS:n livefeediä: - 19 Tammikuuta 2020 katselin ISS:n livefeediä puhelimeni apista. ISS:n appi ilmoitti, että se olisi lentämässä taloni yli, joten aloin katselemaan ja huomasin ison pyöreän väläyksen vasemmalla puolella ruutuani... Joten aloin heti nauhoittamaan, toivoen, että nappaisin jotain hienoa. - Aloin huomaamaan useita oranssihtavia ufoja, tai tulipalloja lentävän kohti ISS:ää. - Noin minuutti meni ja aloin huomaamaan vihertävän ison UFO:n, emoaluksen tai avaruusaluksen, joka näytti minulle naamioidulta (cloaked). - Ne kaikki näyttivät lentävän muodostelmassa, joka näytti yhdeltä isolta avaruusalukselta, tai yhdistetyltä jotenkin, samalla suuntaen kohti ISS:ää, sitten ohittaen sen, niin kuin se olisi kommunikaatiossa maailman Kansainvälisen avaruuaseman kanssa, niin kuin Star Warsissa. - Odotin livefeedin katkeavan, niin kuin NASA:n lähetyksissä kun jotain outoa tulee näkyviin. - En ole koskaan nähnyt mitään näin hienoa tai melkein pelottavaa käyttäessäni ISS:n livefeed -appia. Meteoriitit ja muut avaruuden kappaleet, eivät järjesty yleensä tällaisiin muodostelmiin, eivätkä tuota valoa, joten kyseessä voidaan päätellä olevan valoalusten kokoontuminen. Minne lie ovat menossa? ISS:n miehistö, tai muut avaruusjaostot, eivät ole tiettävästi kommentoineet tapausta. Asiasta kertoi ensin eksopolitiikka.fi. Lähteet: Video 1, video 2.

1 079 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page