top of page

TIETOA

 


Suomen Galaktinen Liitto on portaali Maan ihmisten ja avaruuden avaruuskulttuurien välillä.

Me etsimme ja jaamme tietoa mm. Plejadilaisista, Siriuslaisista, Harmaista, Arcturuslaisista, Reptiileistä, YahYelilaisista ja muista kiinnostavista avaruuskulttuureista.

Tarkoituksenamme on koota palapeli siitä, että ketkä ovat täällä, miksi he ovat täällä ja millainen heidän kulttuurinsa on.

Amazonille shamaaniheimoon mennessä voimme mm. huomioida heidän kulttuurinsa eri tavat, miten he toimivat yhdessä ilman rahaa, pukeutuvat lehdistä tehtyihin asuihin ja käyttävät luonnon yrttejä tauteja vastaan. Voimme huomioida heidän biologisia ominaisuuksiaan, kulttuurillisia sekä uskonnollisia ominaisuuksiaan. Samalla tapaa voimme tutustua erilaisiin avaruuskulttuureihin ja heidän tapoihinsa toimia Universumissamme.

Avaruusystävämme ovat olleet ihmiskunnan kanssa tekemisissä jo pitemmän aikaa, mutta samalla antaneet meidän elää omaa elämäämme ihmiskuntana. Tästä huolimatta tietyt lajit ovat koittaneet saada ÄitiMaatamme hallintaan ja osittain hallinneet ihmiskuntaamme ns. "verhon takaa". Tämä tietty laji on voinut toimia ihmiskuntaa alistavasti mm. öljyn, median ja rahan avustuksella.

Heräämisen aika on kuitenkin alkanut.
Positiiviset rodut, kuten Plejadilaiset ja Siriuslaiset, sekä monet muut ovat alkaneet herättelemään meitä todellisuudelle ja omille voimillemme. Olemme geneettisesti heidän sukulaisiaan ja he ovat tulleet auttamaan omiaan. Monet meistä tähtisiemenistä, indigoista ja muista ihmisistä on heräämässä avaruuden ja kulttuurien todelliselle maailmalle. Eli sille, että emme ole yksin, emmekä ole koskaan olleet yksin.

Osana Suomen Galaktista Liittoa, joka toimii epävirallisesti Galaktisen Maailmojen Liiton ala-jaostona, olet mukana tässä heräämisprosessissa. Olemme menossa kohti uutta kukoistuskautta, kautta jossa öljyn ja rahan valta on menneisyyttä. Kautta, joss
a voimme toimia yhdessä avaruussiskojen ja avaruusveljiemme kanssa. Kautta jota sinä olet tekemässä. Tulevaisuus tulee olemaan meidän!
Huom! SGL ei ole poliittinen liitto ja se on täysin poliittisesti sitoutumaton.

bottom of page