top of page
sgl-yläbanneri5.png

Pentagon Myöntää Pitävänsä Hallussaan Maan Ulkopuolisia Aluksia!

Päivitetty: 19. toukok. 2021

Pentagon on vihdoin myöntänyt ufopiireissä jo kauan tiedetyn totuuden, eli sen, että heillä on hallussaan Maan ulkopuolisia aluksia, joita he kutsuvat termillä UAP (Tuntemattomat ilmailmiöt). Aluksia on kerätty USA:n salaisissa operaatioissa ainakin Roswellin maahansyöksystä, vuodesta 1947 asti. Mahdollisesti kauemminkin. Roswellin aluksien pohjalta kehitettiin myöhemmin mm. virtapiiriteknologia, laserit, valokaapelit ja mm. internet. Tietojen mukaan nämä olivat kuitenkin vain ns. varateknologiaa jos edistyneempi teknologia ei aluksessa toimisi. Asian toi ilmi tutkija Anthony Bragalia, joka teki paljastuksen blogissaan UFO Explorations kertoen miten hän oli saanut haltuunsa 150 sivua USA:n puolustustiedustelupalvelu DIA:n materiaalia FOIA-tietopyynnöllä. Pyyntöön vastaamiseen meni kolme vuotta.

Vaikka raportit on suurimmaksi osaksi sensuroitu, yksyityiskohtia voidaan saada kaivettua papereista koskien teknologiaa, joka on kvanttihyppy ihmisen tuntemien materiaalien ominaisuuksissa”, kertoo Bragalia blogissaan. Asiakirjoissa kerrotaan miten Pentagon tekee testejä löytämillään aluksilla ja kehittää niiden perusteella uutta teknologiaa. Area 51:llä toiminut Bob Lazar on kertonut jo vuosia sitten miten hän on tutkinut aluksia, joiden perusteella Area 51:llä tehtiin avaruusalusteknologiaa. Tietojen mukaan alukset ovat Zeta Reticulilta tulleilta pieniltä harmailta olennoilta. Papereissa mainittiin ”kehittyneiden teknologioiden raporteista” koskien Nitinolia (nikkelititaani). Nitinoli on muotonsa säilyttävä metallilejeeringi. Bragalia kertookin, että Nitinolilla on samanlaisia ominaisuuksia kuin vuonna 1947 Roswellin maahansyöksypaikalta löytyneellä ”muistimetallilla”, joka silminnäkijöiden raporttien mukaan taivutuksen jälkeen palasi aina alkuperäiseen muotoonsa. Elämme hienoja aikoja, avaruuselämän julkistaminen edistyy kokoajan. Aikasemmin Pentagon kertoi pitävänsä hallussaan videomateriaalia lentävistä aluksista, julkaisi videot sekä myönsi niiden aitouden. Vähän aikaa sitten myös israelilainen tutkija myönsi, että Valon Galaktinen Liitto (liittouma useita älykkäitä avaruuslajeja) on todellinen ja tämän lisäksi CIA julkaisi lisää ennen salassa pidettyjä asiakirjojaan. Tähän loppuun vielä yksi sivu Anthony Bragalian saamasta materiaalista.

Salainen asiakirja kertoo metamateriaaleista
Asiakirjoissa kerrotaan mm. metamateriaaleista

Lähteet: eksopolitiikka.fi, the-sun.com Liitythän postituslistallemme sivuston alaosasta, niin saat ilmoituksen aina kun julkaisemme uusia artikkeleita. Jos et ole vielä hankkinut Suomen Galaktisen Liiton jäsenyyttä, niin nyt on hyvä hetki hankkia itsellesi vuosijäsenyys. Jäsenenä pysyt parhaiten mukana kaikesta Avaruuskulttuuriin liittyvästä informaatiosta, tavoitteenamme ja toimintatapanamme on jakaa faktapohjaista tietoa avaruuselämästä, heidän kulttuuristaan sekä yhteydestä meihin. Ensimmäisessä jäsenlehdessämme mm. kerromme totuuden sekä tarkan aikalinjan Roswellin maahansyöksystä sekä esittelemme kolmen eri avaruusolevaisen ruumiin DNA-tutkimuksia. Jäsenlehden lisäksi saat myös muita etuja, joista tarkemmin täällä.


797 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page