top of page
sgl-yläbanneri5.png

Massahavaintoja Kolumbiassa

Päivitetty: 5. kesäk. 2021

Medellínin kaupungissa Kolumbiassa on havaittu lähiaikoina useita eri valoilmiöitä. Tämä vuosi 2021 sekä viime vuosi 2020 ovat olleet hurjia. Lenteleviä valoja ja objekteja on nähty useita, ilmiö on päässyt myös paikallisiin uutisiin asti. Ilmiöillä on useita silminnäkijöitä ja jotkut ovat ottaneet valomuodostelmien kanssa yhteiskuvia.

ufoja valoilmiö kolumbia medellin sgl
Kuvassa valoilmiö Huhtikuulta 2021 - Osa valoista oli niin kirkkaita, että hohtivat puiden oksien läpi

Kansalaisen lisäksi myös pilotti on saanut mielenkiintoisen lentävän objektin videolle. Onko kyseessä avaruusystävien lempeä näyttäytyminen, jolla meitä valmistellaan pikkuhiljaa isompiin näyttäytymisiin? Oli miten oli, mutta kyseessä on kuitenkin massiivisesta ilmiöstä ja sitä ei voida selittää normaalein keinoin. Ilmiöstä tulee mieleen Brasilian Magen vastaava, jossa kuvattiin samanlaisia valomuodostelmia ja jossa paikallinen armeija ampui yhden aluksista alas. Tuolloin alas ammuttu objekti voitiin tunnistaa alukseksi ja sen sisältä löytyi avaruusolento. Alus ja ilmeisesti olentokin sitten kuskattiin USA:n ilmavoima- ja keräysjaoston voimin pois paikalta. Medellinin pilotin kuvaamassa videossa näkyvä pyöreä pallomainen objekti muistuttaa vahvasti sitä mikä näkyy yhdessä Magen kuvista laskeutuneena (ennen pommitusta). Emme voi vielä kuitenkaan varmaksi sanoa sitä, että mikä avaruuslaji näyttäytyi Kolumbiassa Medellinin kaupungissa hiljattain tässä kuussa, sekä viime vuoden puolella. Tulen tekemään videomateriaalista mahdollisesti myöhemmin jonkinlaisen kollaasin ja tarkemman analyysin. Voitte kuitenkin jo nyt tutustua videomateriaaliin, laitan katseltavaksenne keräämiäni videoita kyseiseltä alueelta. Kuvaajiaja silminnäkijöitä on useita, löytyy videoita, valokuvia sekä uutisjuttuja. 1: Kolumbia - Medellin, 24 Huhtikuuta 2021 [Useita valoja, useita kuvaajia]

2: Kolumbia - Medellin, 24 Tammikuu 2021 [Useita kuvia, uutisotsikoita...]

3: Kolumbia - Medellin, 11 Tammikuu 2021 [Päivällä kuvattu, muutamia kiekkomaisia objekteja]

4: Kolumbia - Medellin, 24 Joulukuu 2020 [Päivällä kuvattu, lentävä lautanen]

5: Kolumbia - Medellin, Tammikuu 2020 [Pilotin kuvaama video, pallomainen objekti]


6: Kolumbia - Medellin, 2020 [Uutisjuttu videoineen vuoden 2020 tapahtumista]

Mielenkiintoinen keissi, vai mitä? Lisää mielenkiintoisia keissejä sekä avaruuskulttuuria SGL:n jäsenlehdillä. Jos et ole vielä jäsen, niin nyt on hyvä hetki liittyä jäseneksi. Vuosijäsenenä saat aikaisemman sekä jäsenyysaikana ilmestyvät jäsenlehdet sekä muita etuja (mm. eksklusiivisia kanavointivideoita ja äänitteitä). Lisätietoa jäsenyydestä täältä.

Lähteet: Youtubevideot, paikalliset uutislähteet, Jaime Maussan ja ThirdPhaseOfMoon

432 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page