top of page
sgl-yläbanneri5.png

JP osallistui lentävien lautasten lentämiskoulutukseen

Armeijan salaisissa operaatioissa toimiva JP kertoi Michael Sallalle miten hänet ja 31 muuta armeijan henkilöä, suurin osa pilotteja, useista eri maista, vietiin valkoisella bussilla Floridassa sijaitsevaan maanalaiseen tunnelijärjestelmään, josta oli sisäänpääsy isoon maanalaiseen alueeseen. Tunneli johti ovelle, jossa oli lentävän lautasen kuva sekä tekstiä useilla eri kielillä. Oven avatumisen jälkeen saavuttiin alueelle, jossa ilmassa levitoi useita lentävän lautasen mallisia aluksia.

Lentäviä lautasia
Havainnekuva

Paikalle tulleet pilotit odottivat vuoroaan päästäkseen heille osotettuihin aluksiin ja jokaista tuli ohjastamaan Nordic (ihmismäinen avaruusolentolaji) lajinen ohjastaja. JP kertoo Michael Sallan haastattelussa miten hän näki ihmisten menevän aluksiin ja miten ne sitten muuttuivat näkymättömiksi, teknologia mimikoi ympäristöään. Käytännössä näytti vain siltä kuin sumua olisi leijaillut ilmassa. Alusten pohjista tuli pienempiä pallomaisia objekteja joita käytetään tiedusteluun sekä tutkimaan alueiden säteilytarvoja ja muita turallisuuteen liittyviä arvoja, ennen kuin itse alus lentää halutulle alueelle. JP:n mukaan aluksia ohjataan mielen avulla ja alus on biologinen kone, joka sisältää tietoisuuden, joka on paljon meidän AI-teknologiaamme edellä. JP:n oli tarkoitus taas olla vain mukana ja tarkkailla, hän ei itse osallistunut alusten lentämiseen. Hän kertoo miten Nordicit kouluttavat ihmispilotteja ja mahdollisesti he tulevat tulevaisuudessa osallistumaan avaruusystäviemme julkituloon eri puolilla maailmaa. Projektiin osallistuu ilmeisesti samat 36 maata jotka solmivat yhteistyösopimuksen nimeltään Artemis Accord, avaruudessa toimimiselle.


Kuuntele JP:n ja Michael Sallan keskustelu suoraan alta.


Lähde: Dr. Michael Salla @ Youtube https://www.youtube.com/watch?v=8mLZJ7gccTU Jos koit artikkelin mielenkiintoiseksi, olisi hienoa jos jaat sitä eteenpäin. Kiitos. 🙏 Kiinnostaako sinua SGL:n jäsenyys?  Jos haluat tukea avaruuselämästä sekä avaruuskulttuureista uutisointia ja saada mielenkiintoisia jäsenetuja (mm. jäsenlehtiä, jäsenkortin, eksklusiivista videomateriaalia jne.), niin voit hankkia Suomen Galaktisen Liiton jäsenyyden. Lisää jäsenyyksistä täällä.


SGL Logo

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page