top of page
sgl-yläbanneri5.png

Armeijan salaisessa projektissa haettiin konteittain kulta-artifakteja

Nimimerkki JP kertoi ufotutkija Dr. Michael Sallalle operaatiosta jossa oli ollut mukana. Kyseessä oli pääosin salainen iso operaatio, mutta JP:lle oli näytetty vihreää valoa siitä kertomiseen. JP kutsuttiin taas mukaan projektiin, joiden luonne selviää yleensä vasta paikan päällä. Hän meni armeijan kertomalle vastaanottoalueelle, jossa tapasi myös isänsä, joka toimii myös joissain armeijan operaatioissa. JP:tä ja muuta henkilöstöä odotti neljä isoa henkilöstöhelikopteria. Juuri ennen kopteriin menoa heidän piti jokaisen ottaa piikki. Piikki nukutti/tainnutti heidät ja JP:n ryhmä heräsi vasta siinä vaiheessa kun heitä heräteltiin jollain aineella ja silloin he olivat saapuneet perille. Piikin oli tarkoitus pitää matka/sijainti salaisena. Perillä odotti kylmä paikka, kuin Antarktis tai muu sellainen, mutta heille ei kerrottu, että missä he olivat. Voi myös olla, että piikit oli annettu sen takia, että he lensivät portaalin läpi, jota ei yleensä henkilöstölle näytetä, vain pilotti ja korkeammat tahot tietävät sijainnin. Tällaista tekniikkaa käytetään joissain tapauksissa. Portaaliin viittasi se, että JP:n mukaan aikaa oli mennyt hyvin vähän aikaa paikalle saapumiseen, vaikka hänen mukaansa lähtöpaikan lähellä ei ole kylmiä alueita.


JP:n operaatio maan alla
Taiteilijan näkemys siitä miltä operaatio ja paikka näytti

Ryhmä saapui kylmään massiiviseen luolaan, johon helikopterikin oli mahtunut laskeutumaan. Siellä oli iso linnamainen/temppelimäinen rakennus, jonka sisässä oli useita patsaita, osa muistutti/esitti Kreikan jumalia ja osa oli jotain muita. Paikalla oli paljon henkilöstöä. JP arvioi määräksi noin 150 ihmistä. Ihmisten lisäksi paikalla oli muutama Nordicci/plejadilainen sekä kaksi isoa tyyppiä joilla oli oudot aseet, jotka suojelivat rakennuksessa olevaa käyntiä, josta olisi päässyt syvemmälle, ilmeisesti rakennuksen alle, mutta sinne ei ollut armeijaporukoiilla asiaa. JP näki hieman kauempana myös kaksi Grey-tyyppistä humanoidia, jotka tunnisti isoista päistä ja isoista silmistä. JP kävi keskustelua Nordiccien kanssa ja kysyi millaisia heidän aluksensa ovat sisältä kun hän on nähnyt niitä etäältä liikkeessä. Hänelle kerrottiin, että aluksen sisätilat mukautuvat aina jokaisen planeetan vetovoimaan sekä happitasoon jne. Paikalla oli useita massiivisia laivacontainereita, joihin armeijan porukat siirtelivät kultaisia kiekon muotoisia esineitä. Niitä oli valtavasti, ilmeisesti tuhansia kiloja. Laivakonteissa oli jokaisessa tekstiä eri kielillä, jossain luki intiaa, jossain kiinaa jne... Ilmeisesti jokainen niistä oli menossa eri maahan, joka viittaa siihen, että tämä projekti oli usean maan yhteinen projekti ja projektin tarkoituksena oli ilmeisesti viedä kultakiekot tutkittaviksi. Saattaa myös olla, että kultaa käytetään erilaisten projektien rahoittamiseen. JP:n mukaan heidän porukoillaan ja maan alaisella kansalla oli sopimus, jonka osana näiden kulta-artifaktien hakeminen oli.


JP:n ryhmä oli paikalla muutamia tunteja ja sitten heitä pyydettiin poistumaan ja he ottivat taas piikit ja menivät helikopteriin, jolla heidät tuotiin takaisin. Yksi heidän porukoistaan sanoi, että oli aika turha reissu ja heitä ei selvästi siellä tarvittu, kun siellä oli jo paljon populaa. JP:lle kuitenkin kerrottiin, että hänen tarkoitus oli lähinnä olla siellä jotta hän voisi kertoa tästä eteenpäin. Hänen jaostonsa on aiemminkin näyttänyt JP:lle vihreää valoa ja heidän toimintansa on normaalia läpinäkyvämpää, vaikkakin osittain salaista (salaista on mm. sijainnit, henkilöiden henkilöllisyys jne.). Heidän mielestään ihmisten on aika tietää näistä projekteista ja tietoisuutta lisätään kokoajan pikkuhiljaa. Michael Salla on tarkistanut JP:n taustoja, tavannut hänet kasvotusten useita kertoja ja saanut häneltä myös videomateriaalia. JP:n videolla näkyy ja kuuluu myös alueelta poistuvat helikopterit joista hän otti videopätkän. Aikaisemmissa JP:n kuvaamissa videoissa on jaettu myös materiaalia taivaalla lentävistä kiekoista joiden hän kertoo olevan Plejadilaisten/Nordiccien aluksia. JP:n ja muiden projektien sekä tietojen mukaan Plejadilaiset toimivat tiiviissä yhteistöissä tiettyjen armeijan (pääosin salaisten) jaostojen kanssa.

Armeijan ufomerkki
Armeijan operaatioissa voidaan nähdä mm. tällaisia merkkejä, jotka kertovat aika suoraan minkälaisten asioiden kanssa ollaan tekemisissä

Mahdollisesti Donald Trumpin aikaansaama Space Force on myös osa näitä tiimejä ja yhteistyö on kansainvälistä. JP on kertonut aikaisemmistakin operaatioistaan Michael Sallan haastatteluissa. JP:n antamat tiedot mätsäävät myös muiden kontaktihenkilöiden tietoihin, mm. siihen mitä Elena Danaan on kertonut. Voit katsoa koko haastattelun, jossa JP kertoo operaatiostaan suoraan alla olevalta videolta.Kirjoitimme aikaisemmin myös siitä miten CIA:lla kerrotaan olevan hallussa 9 alusta sekä David Grusch kertoi USA:n kongressille valan alla myös näistä aluksista sekä siitä, että niistä on kerätty myös maan ulkopuolisia biologisia entiteettejä. JP:n kertomat tiedot ovat siis osa isompaa julkistusta. Tämä oli meidän 113:sta artikkelimme! ❤️ Jos pidit artikkelista, voit halutessasi jakaa sitä eteenpäin. Lähde: Youtube @ Dr. Michael Salla ✅🔊 Kiinnostaako sinua SGL:n jäsenyys?  Jos haluat tukea avaruuselämästä sekä avaruuskulttuureista uutisointia ja saada mielenkiintoisia jäsenetuja (mm. jäsenlehtiä, jäsenkortin, eksklusiivista videomateriaalia jne.), niin voit hankkia Suomen Galaktisen Liiton jäsenyyden. Lisää jäsenyyksistä täällä. 33% alennus jäsenyyksistä koodilla NEPTUNUS33.SGL-logo


612 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page