top of page
sgl-yläbanneri5.png

Galaktinen kokous pidettiin Himalajalla - Ihmiskunnan energiataso hyvä

Himalajalla pidettiin galaktisen federaation kokous, johon osallistui useita lajeja sekä maan alaisten kaupunkien kuninkaallisia johtajia, seitsemästä maan alaisesta kaupungista/kulttuurista. Kokous pidettiin Himalajalla sijaitsevan vuoren sisällä marraskuun 23pvä (2023) ja siinä käsiteltiin mm. Maapallon energia- sekä tietoisuustasoa.


Himalajan vuoristo
Himalajan vuoristo

Galaktiset joukot tarkkailevat aika ajoin ihmiskunnan tietoisuus- ja energiatasoa. Mitattu ihmiskunnan tietoisuus-energiataso ylitti kaikkien odotukset ja se oli hyvin korkealla. Vaikka muutamissa paikoissa soditaan/koitetaan sotia jne; niin kokonaisenergia on näistä tapahtumista huolimatta hyvä ja galaktisten joukkojen mittauksen mukaan suurin osa ihmisistä on nyt hereillä.


Ihmiskunnan energiataso on hyvä
Ihmiskunnan energiataso on hyvä

Yhden maan alaisen kaupungin/kuningaskunnan johtaja kävi samalla ensimmäistä kertaa Maan pinnalla. He elävät 4-5 tiheydessä, joten hän käytti pinnalla (3D:ssä) ns. tiheysvyötä (density belt), joka pitää oikean tiheyden sekä mm. happitason ja muut pitäjälleen oikeat olosuhteet päällä.

Elena Danaanin mukaan tämä johtaja muistutti ulkonäöltään LOTR:n haltijoita (ilman suippoja korvia), oli hyvin kaunis ja päässään oli jonkinlainen kultainen tiara/kruunu tms.


Tämän jälkeen pidettiin uusi kokous johon osallistui taas sisäisen maan johtajia. Kokous pidettiin yhdessä isoimmista maan sisäisistä kaupungeista, Marasenossa (Maracenossa?) joka sijaitsee syvällä maan alla, Azorien saaristossa. Kokouksessa käsiteltiin lisää Maapallon evoluution kehittymistä (taajuudessa - positiivisuus...). Tiedot jaettiin ja päätettiin toimenpiteitä joilla osallistutaan Maapallon evoluutioon. Tehtäviin toimenpiteisiin kuuluu mm. Hall Of Recordsien (arkistojen) avaaminen ja niihin pääsyn hyväksyminen maan päälisille, nyt ihmisillä on mahdollisuus löytää ja päästä niihin käsiksi (Hall Of Records Wikipediassa). Näitä sijaitsee useissa paikoissa Maapallolla, maan alla.


Arkisto - Hall Of Records - Maan alla
Yksi Hall Of Recordseista (arkistoista) on Sphinxin alapuolella, maan alla

Sisäänkäynnit avattiin tietyille valituille sijainneille, maan sisäiseen kuningaskuntaan.

Maan päällä vielä tietyt organisaatiot ovat hallinnassa ja hidastavat prosessia, tästä johtuen Hall Of Recordsien tietojen saatavuus rajoitetaan parantaviin teknologioihin ja henkiseen kehitykseen, kunnes muihin tietoihin voidaan antaa pääsy. Mitään teknologiaa, jonka voisi kääntää tuhoaseeksi, pääsy estetään. Maan sisäiset kuninkaat ja kuningattaret toivovat hyvää edistystä Maapallon ihmiskunnan kehitykselle, halunaan tukea ja auttaa pinta-asukkaiden kehitystä evoluutiossaan. Teknologiaa annetaan ajallaan. Lisätietoa kokouksesta ja muista lähipäivinä tapahtuneista avaruuskulttuuriasioista alla olevalla videolla. (video alkaa kohdasta 9:00)Linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=B6nDzZ6njYI&t=540s Lähde: Galaktisen Federaation Maan lähettiläs Elena Danaan - https://www.youtube.com/watch?v=9nT3_RRisWc, https://www.youtube.com/watch?v=rXB0MrGkxMY ✅🔊 Jos haluat tukea tiedoistustoimintaamme, artikkeleiden tekoa ja muuta SGL:n toimintaa, voit halutessasi liittyä vuosijäseneksemme. Perusjäsenyyden hinta nyt -33%, Kunniajäsenyyden hinta -50%! Alennus voimassa Joulukuun 26 pvä asti. Suomen Galaktisen Liiton jäsenenä saat useita jäsenetuja (mm. jäsenlehtiä, jäsenkortin, eksklusiivista videomateriaalia jne.), jäsenyyden voit hankkia täältä. Lisätietoa jäsenyyksistä täällä.


SGL Logo

3 161 katselukertaa0 kommenttia

Comentários


bottom of page