top of page
sgl-yläbanneri5.png

Oletko mahdollisesti tähteläinen? - Tähteläisyydestä ja tehtävästä Maan päällä

Mitä on tähteläisyys? Tähteläisyys tai sana tähtisiemen tarkoittaa ihmistä, jonka sielu on alunperin muualta. Käytännössä olemme laajemmassa mittakaavassa kaikki tähteläisiä, sillä meillä kaikilla on lukuisia elämiä sielunmatkallamme. Yleisesti ottaen tähteläisiksi luokitellaan kuitenkin ne, joiden aikaisemmat elämät ennen Maassa oloa ovat toisilta tähtijärjestelmiltä, tasoilta tai planeetoilta, esim. Plejadeista, Andromedalta tai korkeammilta kokemisen tasoilta. Kun taas Maasieluiksi luokitellaan ne jotka ovat kauemman aikaa olleet Maan inkarnaation piirissä, eli viettäneet Maapallolla useita entisiä elämiään. Lähes kaikki kuitenkin synnymme Maapallolle unohduksen verhon läpi, jolloin emme muista entisiä elämiämme. Tähteläisielut kuitenkin kokevat erilaisia asioita joita Maasielut eivät samoissa määrin koe.

Oletko tähteläinen? Oletko tullut tähdistä?
Koetko olevasi tähteläinen/tähtisiemen?

Mistä tunnistaa olevansa tähteläinen/tähtisiemen? Toisilta planeetoilta tulleet sielut kokevat ihmiskehossa erilaisia oireita, jos tuota sanaa haluaa käyttää. Näihin kuuluu mm. seuraavat. - Tunne, että tämä ei ole kotiplaneetta - kaiho jonnekin muualle - Tunne tähtiä katsomalla, että koti on siellä jossain - Oma perhe ei välttämättä tunnu omalta tai aidolta perheeltä, vaan hyvin vieraalta - Tunne, että kaikki tällä planeetalla on väärin ja ylösalaisin

- Kyvyttömyys tai haluttomuus sopeutua, omasta mielestä väärin toimiviin systeemeihin, esim. perusbyrokratiaan kuten lomakkeiden täyttämiseen ja/koulussa käyntiin - Kapinointi järjestelmää vastaan - Halu muuttaa ja kehittää planeettaamme - Kiinnostus shamanismiin, esoteriaan, yliluonnolliseen, avaruuskulttuuriin ja/tai tähtitieteeseen - Outo oireilu kehossa - Heränneet muistot toisilta planeetoilta, esim. unien kautta tai vahva tunne/tiedostus

Mistä tietää mikä tähtisiemen(laji) on? Tähän ei suoranaisesti voi kukaan ulkopuolinen vastata, tukea ja ymmärrystä sekä osviittaa voi saada, mutta yleisesti ottaen sen tietää itse parhaiten kun sen aika on. Erilaisista ryhmistä tai yhteisöistä tai tiedostavilta henkilöiltä voi kysyä asiasta ja fiilistellä asiaa sekä jutella muiden tähteläisten kanssa. Suosittelen Facebookin Tähteläiset ryhmää, jossa voi avoimesti jutella tähteläisyydestä sekä jakaa esim. omia kokemuksia. Tieto entisistä galaktisista elämistä on tarkoitettu avautuvaksi jossain vaiheessa elämää, sen voi startata esim. joku tapahtuma, luento, elokuva, sarja, ihmisen kertoma tai muu kokemus. Koko tietoisuus ei välttämättä avaudu heti kerralla, vaan pikkuhiljaa osissa. Yleisesti ottaen se laji mihin kokee eniten vetoa, on se missä on viettänyt edellisen elämänsä tai viettänyt kyseisen lajin edustajien kanssa aikaa. Kannattaa ottaa huomioon, että yleisesti ottaen meillä on useita elämiä useissa eri järjestelmissä, tämän takia on luontaista kokea vetoa useisiin eri lajeihin/tähtijärjestelmiin. Moni on saattanut myös olla galaktinen matkaaja ja matkustella sekä asua elämänsä aikana useilla eri planeetoilla. Kerron enemmän ja tarkemmin tähteläisyydestä sekä meidän tehtävästämme tähteläisinä (plus muista aihetta sivuavista jutuista), alla olevalla videolla.

Linkki videoon. On aika muistaa oikea identiteettisi, olet paljon enemmän kuin tämä elämä täällä ja sinun Maanpäälistä tehtääsi arvostetaan suuresti. Ole huoleti, kaikki on hyvin.

Suomen Galaktinen Liitto - SGL - Elämänkukka - Logo


1 150 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page