top of page
sgl-yläbanneri5.png

Elena Danaan kertoo käyneensä hiljattain Sirius B:n tähtijärjestelmässä

Elena Danaan kertoo uusimmalla videollaan reissusta Sirius B:n tähtijärjestelmään sekä tähtialuksella olostaan. Hän oli taas tähtioppaansa Thor Hanin ohjauksessa, joka tulee Plejadien Taygetalta. Sirius B:tä kiertävä planeetta missä hän kävi on nimeltään Nyan. Tämän lisäksi hän pääsi katsomaan Kuun tukikohdissa rakennettavaa Med Bed teknologiaa. Reissusta palautuminen kesti muutaman päivän. Elena kertoo miten eri planeetoilla on omanlaisensa elektromagneettinen magneettikenttä ja Maapallolle takaisin tullessa, erilaisesta magnetismista palautuminen kestää jonkin aikaa, varsinkin jos matkustuksessa käytetään portaaleita/teleportaatiota.

Elena Danaan beamattiin Thor Hanin alukselle, jonka avulla he lähtivät liikkeelle Kuuhun sekä Sirius B:n tähtijärjestelmään. Elena kertoo seikkailustaan tarkemmin alla olevalla videolla.

Jos video ei toimi, käytä tätä linkkiä: https://www.youtube.com/watch?v=ezWF2aTEvWo Aikaisemmin Elenan Thor Hanilta saadut tiedot on monet varmistuneet myöhemmin muista lähteistä. Elena Danaan kertoi 29.3.2022 mm. Thor Hanin viestin, jossa hän kertoi, että Neptunuksessa kannattaa pitää huomio ja viittasi arkkien aktivoitumiseen ja niiden aiheuttamiin lämpötilamuutoksiin (linkin videossa kohdasta 3:40 eteenpäin). Tästä noin parin viikon päästä NASA kertoi miten Neptunuksen lämpötilat ovat oudosti muuttuneet, eikä syytä tiedetä. Sirius B:n tähtijärjestelmässä olevasta planeetasta Elena kertoo seuraavaa: - Se oli hieman pienempi kuin Maapallo - Nyan oli, keltaisen ruskea ja hieman vihreä ilmakehältään - Pilvet olivat ruskean vihreitä, mutta kun laskeuduttiin pilvien alapuolelle, alkoi näkymään sinistä ja planeetta muistutti Maapalloa metsineen, vuorineen ja futuristisine kaupunkeineen. Elena kertoo planeetan asukkaiden (Tashkeru) olevan tunnettuja heidän taidoistaan ja kehittyneestä teknologiastaan sekä arkkitehtuuristaan. He ovat mm. keksineet materiaalin, josta voi nähdä toiseen suuntaan, mutta toiseen suuntaan ei. Kyseistä materiaalia käytetään mm. talojen rakentamiseen, jolloin talosta näkee hyvin ulos, mutta ulkoa päin näkee vain valkoisia seiniä. Joku saattaa ihmetellä, että miksei Elena Danaan ottanut matkallaan kuvia tai esim. videoita planeetalla sekä aluksella ollessaan. Valokuvien ja videoiden ottaminen on ns. Prime Directive säännöstön vastaista, lisää tästä artikkelissamme aiheesta. Lähde: Elena Danaanin video


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page