top of page
sgl-yläbanneri5.png

Nostetaan Maapallo uudelle tasolle - Voimaisa massameditaatio 1.5.2023

Päivitetty: 9. huhtik. 2023

Tehdään tästä yhdessä viraali. Voit tehdä aiheesta omalle kanavallesi videon, postata siitä haluamiisi somealustoihin, kirjoittaa siitä blogiisi jne. Mikä keissi? On taas aika liittyä yhteiseen energiaan ja meditoida. Tarkoituksena on viedä maailmanlaajuisesti Maapallo seuraavaan edistysvaiheeseen, vahvistaa valoverkostoa ja kulkea lähemmäs galaktista evoluutiovaihetta. Toteutamme tämän taktisesti Valon Portaalin ajankohtana. Viimeksi olimme mukana massameditaatiossa 21.12.2021, jossa otimme yhteyden kosmisiin energioihin ja loimme Maapallolle galaktista yhteyttä. Tuolloin teimme galaktisen vetoomuksen sekä meditaation, johon molempiin osallistui 150 000 - 200 000 ihmistä ympäri maailman. Suomesta mukana oli yhteismeditaatiossa arviolta 1200-2500 ihmistä. Tänä aikana ja sen jälkeen Maapallo on kokenut edistystä kohti galaktista yhteyttä. Mm. Pentagon on aktivoitunut koittaessaan ottaa narratiivia haltuun kertoessaan "ufotapauksista", "ufoja on ammuttu alas" ja sitten ne ovatkin olleet "Kiinalaisia palloja" ja sitten kukaan ei tiedäkään mitä on tapahtunut... Tietyt jaostot käyvät kaaosta, koska taustalla tapahtuu jo ja tapahtumien hallinta ei ole korkealla hilluvan eliitin käsissä. Voimistamme tätä galaktista yhteyttä ja luomme rauhan energiaa, nyt 1.5.2023, jolloin on astrologisesti täydellinen ajankohta. Pluto nimittäin siirtyi pitkän kiertonsa jälkeen Vesimiehen merkkiin, jossa se on viimeksi ollut 200 vuotta sitten, tämä siirtymä tapahtui 23.3.2023 ja sen energiat voimistuvat huippuunsa 1 toukokuuta 2023, jolloin voimme virallisesti ajatella Vesimiehen ajan alkaneen. Pluto viipyilee vesimiehessä kesäkuun 11 pvä asti. Useissa tutkimuksissa on todettu, että meditaatiolla, varsinkin isossa porukassa toteutettuna on vaikutuksia ympäristöön. Tutkimusten mukaan meditaation jälkeen mm. rikollisuus on selvästi laskenut pitemmäksi aikaa. Tiedemies Masaru Emoto on tehnyt tutkimuksia jääkiteillä ja huomannut miten tunteet ja niiden ilmaisu vaikuttaa jääkiteiden muotoon. Jos jäädytettävälle vedelle sanottiin negatiivisia asioita (sitä haukuttiin jne.), niin jääkiteistä tuli epäsymmetrisiä ja rumia, kun taas positiivisia asioita sanottaessa (esim. kun jäädyttävää vettä kehuttiin tai sille toivotettiin rauhaa) siitä tuli symmetristä ja kaunista.

Luomme meditaation aikana rauhan sekä rakkauden kentän, jolla voimme vaikuttaa tulevaan aikajanaan sekä Maapallon todellisuuteen hyväntahtoisesti, rauhaa edistäen. Tämä mahdollistaa sen, että Maapallolle tulevat suuret energiat jakautuvat tasaisemmin ja eivät aiheuta kaaosta, vaan muutos tapahtuu mahdollisimman rauhaisesti ja rakkaudellisesti. Miksi Valon Portaali on niin tärkeä ajankohta? "Valon portaalin aktivointihetkellä 1. toukokuuta, Pluto on 0 astetta 21 minuuttia Vesimiehessä, joka on lähes täsmälleen sen suuren Jupiter-Saturnus-konjunktion sijainti, joka merkitsi Vesimiehen ajan aktivaation loppuosaa . Siksi Valon portaalin aktivointi tuo Vesimiehen aikakauden energiat seuraavalle tasolle." "Myös aktivointihetkellä, Pluto tekee myös tarkan suuren trinin Alcyonen (paikallinen keskusaurinkomme Plejadien joukossa) kanssa 0 asteen 18 minuutin kohdalla Kaksosissa, ja M87-galaksi (suuri galaksi Neitsyen galaksijoukossa, galaktisen rakkauden lähteenä tälle universumin sektorille) 1 asteen 14 minuutin kohdalla Vaaka."

Ajankohta on energeettisesti tärkeä ja näyttää tältä astrologisessa kartassa, Pluton energioiden aktivoituessa huippuunsa Vesimiehen merkissä.

"Tämä suuri trini tuo planeetalle erittäin voimakkaita kosmisen rakkauden energioita ja tämä on laukaiseva tekijä, joka sallii Galaktisen keskuksen energioiden alkaa virrata planeetallemme vapaasti. Kosmisen rakkauden energioiden välähdys tulee Neitsyen superjoukossa sijaitsevasta M87-galaksista ja se on paljon voimakkaampi kuin välähdys, joka saavutti Maan M87:stä AION-portaalin aktivoinnin aikana." "Se on myös voimakkaampi kuin se välähdys, joka tapahtui Vesimiehen ajan viimeisen aktivaation aikana. Tämä suuri trini on aktiivinen koko sen ajan, jonka Pluto on Vesimiehessä, 23. maaliskuuta - 11. kesäkuuta. Pluto Vesimiehessä merkitsee positiivisten maan ulkopuolisten rotujen keskittynyttä pyrkimystä kohti ensimmäistä kontaktia, ja plejadilaisilla on tässä hyvin aktiivinen rooli." Koska? Meditaatio toteutetaan maailmanlaajuisesti samanaikaisesti. Ajankohta on maanantaina toukokuu 1. 2023 (1.5.2023) klo 20:06 Suomen aikaa. Tätä päivää kutsutaan Valon Portaaliksi. Kyseinen päivä sattuu olemaan Suomessa myös Vappu, eli meditaation jälkeen (klo 20:30 jälkeen) voi lähteä juhlistamaan uusia energioita Vapun tunnelmissa. Meditaatio aloitetaan siis Suomessa illalla klo 20:06 paikallista aikaa ja suositeltu kesto on noin 20 minuuttia.

Miten? Voit osallistua yhteiseen meditaatioon haluamassasi paikassa, 1.5.2023 klo 20:06 ja toteuttaa sen haluamallasi tavalla. Rauhoita kehosi ja mielesi itsellesi toimivalla tekniikalla.

Ohjeet: 1. Käytä omaa tapaasi rentouttaa itsesi. 2. Aseta aikomuksesi käyttämään tätä meditaatiota apuna avaamaan Valon Portaali. 3. Kutsu avuksi Violetti liekki sen alkulähteestään asettamaan suojaava kehä ympärillesi meditaation aikana ja sen jälkeen. Pyydä sitä muuntamaan kaikki mikä ei palvele Valoa. 4. Kuvittele mielessäsi loistavan valkoinen valopilari joka on peräisin Kosmisesta Keskusauringosta, josta hajautuu kaikkiin Keskusaurinkoihin kaikissa galakseissa tässä universumissa, joka virtaa myös M87-galaksin Keskusauringon lävitse. Sitten visualisoi että tämä valo aktivoi Galaktisen Keskusauringon ja kulkee sitten galaksimme läpi, josta saavuttaa meidän aurinkokuntamme ja menee kaikkien valo-olentojen lävitse aurinkokunnassamme ja sitten kaikkien olentojen lävitse maaplaneetalla ja myös sinun kehosi lävitse maaplaneetan keskukseen. 5. Kuvittele mielessäsi tämän valon muuttavan kaiken jäljellä olevan pimeyden maaplaneetalla, parantamaan kaikki eriarvoisuudet, lopettamaan kaikki sodat, poistamaan kaiken köyhyyden ja tuomaan runsauden koko ihmiskunnalle. Visualisoi ihmiskunnan suuri henkinen herääminen ja yhteys positiivisiin maan ulkopuolisiin rotuihin. Kuvittele mielessäsi Vesimiehen ajan uuden suuren kosmisen syklin alkaminen, tuoden puhdasta valoa, rakkautta ja onnellisuutta kaikille olennoille maaplaneetalla. Ehdotettu aika meditaatiollemme on 20 minuuttia. Voit halutessasi osallistua myös kyseisenä ajankohtana yhteismeditaatioon Wespan Youtubekanavalla, livelähetys aloitetaan alkufiilistelyllä ja hengailulla jonkin aikaa ennen yhteistä meditaatiota, jonka Wespa pyrkii ohjaamaan tai sitten vedämme sen pelkästään rauhoittavalla musiikilla, tilanteen suomien energioiden mukaan. Jos haluat osallistua tuolloin meditaatioon, tilaa Wespan Youtubekanava (se on ilmaista). Tehdään tästä iso juttu Voit autaa tekemällä tästäkin massameditaatiosta viraalin, tavoitteenamme on saada ainakin 144 000 samanaikaista meditoijaa maailmanlaajuisesti. Voit tehdä aiheesta omalle kanavallesi videon, postata siitä haluamiisi somealustoihin, kirjoittaa siitä blogiisi jne. Voit linkata tämän artikkelin, tai käyttää tätä pohjana omalle artikkelillesi, tai vaikka postata tämän tällaisenaan omalle sivustollesi. Lisätietoa ja fiilistelyä meditaatiosta videolla

Meissä on voima sekä kunnia. Maapallo, äiti Sophia, Terra Gaia käy ylösnousemusta ja ansaitsee rauhan sekä rakkauden ja sen hän tulee saamaan. Yhdistykäämme yhdessä Maapallon sekä galaktisen rauhan energioissa 1.5.2023. <3 Lähde, jossa paljon lisätietoa (mm. lähde- ja tietolinkkeineen): https://2012portal.blogspot.com/2023/03/make-this-viral-portal-of-light.html, https://2012portal.blogspot.com.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page