top of page
sgl-yläbanneri5.png

Maailmanlaajuinen yhteismeditaatio Maapallon vapauttamisen puolesta

Päivitetty: 17. jouluk. 2021

Rakkaat ihmiset, valosoturit, tähtisiemenet. On tullut aika nousta omaan voimaamme. Elämme jänniä sekä hämmentäviä aikoja. Maapallo käy läpi myllerrystä ja ihmisiä on herännyt valtavasti lähivuosina mm. median sekä politiikan sisäiselle korruptiolle ja valehtelulle. Käytännössä olemme jo saavuttaneet kulminaatiopisteen, jossa valo on voittanut, mutta meidän pitää hoitaa vielä lopputyöt ja yhdistyä kansakuntana. Tietoisuus ja yhteinen voima kuljettaa meitä jokaista, yhdessä olemme voimakkaita ja ihmisyys on valtavan voimakas asia, jota ei mikään pimeys voi valloittaa. Kun olemme hoitaneet meduusan mätäpesäkkeet/lonkerot poikki (median ja politiikan korruptio jne.), niin samalla meille avautuu mahdollisuus vihdoinkin yhdistyä avaruussukulaistemme kanssa globaalisti. Maapallosta tulee osa Galaktista Liittoa. Voimme olla katalyyttinä tälle prosessille, meditoimalla sekä tekemällä äänemme kuulluksi. Nyt sinä voit lähettää symbolisen viestin, että olet mukana tätä muutosta ja kerrot, että "nyt riittää, me otamme oman voimamme takaisin!". Yhdistymme kaksivaiheisen prosessin avulla. 1: Fyysinen puoli: Täytä alla oleva vetoomus, se on symbolinen ele, että olemme saaneet tarpeeksi ja siitä tulee asiakirja joka tullaan muistamaan historiassamme suurena asiakirjana, joka oli katalyyttinä isolle muutokselle, jolla otimme voimamme takaisin ja joka kuului kauas galaksissa. 2: Henkinen puoli: Osallistu yhteismeditaatioon tiistaina 21.12.2021 klo 18:00 (Suomen aikaa) Voit myös auttaa kopioimalla tai jakamalla tätä artikkelia. Voit esim. kopioida tämän myös suoraan omaan blogiisi, kunhan tekstissä ei ole isoja muutoksia ja 2 vaiheinen prosessi on ilmoitettu niin kuin se on. Katso myös tämä koskettava video, jossa kerrotaan tarkemmin mistä kaikessa tässä on kyse.

Vetoomukseen tarvitaan 144 000 nimeä, jotta saavutamme tarpeeksi ison aallon energiassa. Tämä määrä riittää siihen, että olemme valmiita ottamaan seuraavan askeleen Maapallon rauhassa ja, että galaktiset ystävämme tietävät, että me pyydämme yhteyttä ja olemme valmiita positiiviseen galaktiseen yhteyteen heidän kanssaan. Huom! Emme pyydä avaruussukulaisiamme tulemaan ja pelastamaan meitä, vaan ilmaisemme pimeydelle, että otamme oman voimamme takaisin ja tuomme rauhan ajan ihmiskuntana ja, että olemme valmiita positiiviselle tasavertaiselle yhteydelle galaktisten sukulaistemme kanssa (avaruuslajit). 1: Täytä vetoomus täältä https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now (linkki pitäisi toimia) Vetoomus on kerännyt maailmanlaajuisesti jo mukavan määrän nimiä, mutta nyt on meidän aika liittyä suomalaisina mukaan. Aikaisemmin tapahtunutta: "Ennen kuin tämä artikkeli julkaistiin, olimme saavuttaneet jo yli 79 000 allekirjoitusta vetoomussivustolla, ennen kuin se otettiin yhtäkkiä pois verkosta ilman mitään selitystä. Tietyt voimat eivät pitäneet tästä kovinkaan paljoa, ja he ovat poistaneet vetoomussivuston jo kahdesti. Nyt on käymässä erittäin selväksi, että vetoomuksellamme ON vaikutusta. Täten olemme luoneet vaihtoehtoisen toisen vetoomussivuston, jossa on täsmälleen sama vetoomus. Joten nyt meillä on kaksi vetoomussivustoa ja ainakin yhden pitäisi toimia. Jos molemmat menevät yhteydettömään tilaan, luomme kolmannen ja voit allekirjoittaa siellä. Kaikki kelvolliset allekirjoitukset kaikilta vetoomussivustoiltamme, mukaan lukien jo kerätyt 83 000 allekirjoitusta, lasketaan yhteen ja lasketaan mukaan 144 000:een." Toimiva uusi vetoomuslinkki (jos poistetaan, lisäämme toimivan), jossa yli 77 000 allekirjoitusta. 2: Meditaatioon osallistumisesta Voit osallistua meditaatioon 21.12.2021 klo 18 Suomen aikaa, haluamassasi paikassa. Meditoi itsellesi sopivalla tavalla. Sulje silmäsi, hengitä syvään ja pyri tyhjentämään mielesi. Kaikki meditoimme yhdessä maailmanlaajuisesti tähän aikaan ja se aiheuttaa valtavan rauhan ja positiivisuuden aallon, joka aktivoi vetoomuksen kanssa positiivisen yhteisen aikajanan. Meditoidessa voit ajatella puhdistavaa violettiä liekkiä. Striimaamme 21.12.2021 ohjatun yhteismeditaation ja alkufiiliksiä klo 16 alkaen (meditaatio alkaa klo 18), Wespan Youtubekanavalla. Tässä vielä toinen koskettava video teille tiedonjanoisille pikkunaskaleille ja vähän vanhemmillekin naskaleille.

Lisätietoa projektista, meditaatiosta ja vetoomuksesta. https://2012portal.blogspot.com/2021/11/make-this-viral-divine-intervention_23.html Täältä uusimmat päivitykset aiheeseen liittyen. https://2012portal.blogspot.com/ Otetaan voimamme takaisin. Rauhaa ja rakkautta sinulle. Voit jakaa ja kopioida artikkelia vapaasti eteenpäin. ______ Voit halutessasi liittyä myös SGL:n vuosijäseneksi. Jos et ole vielä jäsen, niin nyt on hyvä hetki liittyä jäseneksi. Vuosijäsenenä saat aikaisemmat, sekä jäsenyysaikana ilmestyvät jäsenlehdet (e-lehtinä) sekä muita etuja (mm. eksklusiivisia kanavointivideoita ja äänitteitä). Lisätietoa jäsenyydestä täältä. 25.12.2021 loppuun asti 50% alennus kaikista jäsenyyksistä koodilla: JOULU50

528 Hz lehdet vain SGL:n jäsenille
574 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

ความคิดเห็น


bottom of page