top of page
sgl-yläbanneri5.png

Plejadilaisten kotiplaneetta Erra

Seulaslaiset tai toiselta kutsumanimeltään Plejadilaiset ovat ryhmittymä ihmismäisiä avaruusolentoja Seulasten(Plejadien) tähtijärjestelmässä. Seulasten tähtijärjestelmässä on useita eri tähtiä ja niiden ympärillä useita eri planeettoja. Yksi planeetoista on Erra, joka sijaitsee Taygeta tähteä kiertävällä radalla. Erra on yksi neljästä elämää sisältävästä planeetasta joka kiertää Taygeta tähteä. Tietojen mukaan Erralla asustaa noin 400 000 Plejadilaista.

Moni voisi kutsua Erran olosuhteita utopiaksi, siellä on virtaavaa vettä, reheviä niittyjä ja muutenkin eloisat maisemat.

Erraa kutsutaan myös Maapallon kaksoseksi (Erra ja Terra [Maapallon yksi kutsumanimistä], koska siellä on aikalailla samanlaiset elinolosuhteet. Erra sijaitsee noin 440 valovuoden päässä Maapallosta. Lisää Plejadilaisten sivilisaatioista, Taygetaa kiertävillä planeetoilla, alla olevilta videoilta.

Linkki suoraan videoon: https://www.youtube.com/watch?v=xm4njEp_89s Lisätietoa Taygetasta ja Errasta täällä: https://www.bibliotecapleyades.net/pleyades/esp_pleyades_35.htm


801 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page