top of page
sgl-yläbanneri5.png

USA:lla hallussa aluksia - Humanoideja nähty Las Vegasissa ja muita UFO-uutisia

Lähikuukaudet ovat olleet "ufo-kentällä" aktiivisia. NASA järjesti konferenssin, Steven Greeriltä on tulossa maanantaina iso konferenssi/julkistustilaisuus, jonka live tulee ilmaiseksi suoraan Youtubeen. Paljon uutta tietoa on siis tulossa... Mutta mitä on tapahtunut lähiaikoina? Las Vegasin puhelu ja väitetty humanoidivideo Vähän aikaa sitten (30 huhtikuuta 2023) Las Vegasissa tapahtui kummia. Taivaalla nähtiin valo(ja), joka arvioitiin meteoriitiksi, mutta samoihin aikoihin poliisi sai soiton, jossa huolissaan oleva mies kertoo heidän pihallaan näkyvän kaksi isoa olentoa, jotka eivät ole ihmisiä. Hän kertoo niiden olevan pitkiä ja silmät ovat isot. - ...ne eivät ole ihmisiä, ne eivät ole ihmisiä 100%:sti, kertoo 911-puhelun tehnyt mies Alla uutisvideo aiheesta.

Las Vegasin tapaus on mielenkiintoinen, siitä liikkuu myös video, jossa väitetysti näkyy humanoidi. Olento näyttäisi seisovan jossain takapihalla, valvontakameran kuvaamana. Video jossa humanoidi näkyy on luultavasti huijaus. Kyseisen videon aikaleima näyttää 26 päivää, ei siis ajankohdallisesti sovi puheluun, eikä valoon jotka ovat 30 päivältä. Olentoja ei myöskään ole kaksi, niin kuin puhelussa kerrotaan ja sillä ei ole isoja silmiä. Väitetyn valvontakameran videolla oleva olennon tuloa ja lähtöä ei myöskään näy, joka on outoa jos kyseessä olisi pitkä valvontanauha. Videon olento liikkuu hieman paikallaan, kääntää päätään jne; mutta ei vaikuta ympäristöönsä, maassa olevat heinät ja muut kasvit eivät liiku sen vaikutuksesta. Näistä päätellen, puhelukeissiin liitetty video on huijaus, vaikka itse puhelu onkin todellinen. USA:lla hallussa maan ulkopuolisia aluksia 14 vuotta tiedustelualalla toiminut Yhdysvaltain entinen tiedusteluvirkailija David Grusch on paljastanut kongressille Yhdysvaltojen pitävän hallussaan maan ulkopuolisia aluksia. Grusch on aiemmin johtanut puolustusministeriön UAP-analyysiyksikköä.

UAP tarkoittaa Unidentified Aerial Phenomena, eli tunnistamattomia ilmailmiöitä.

David Grusch

Gruschin väitteet on vahvistettu useammilta tahoilta, ne vahvistetaan mm. tiedusteluyhteisön sisältä. Yhdysvaltain ilmavoimien tiedustelu-upseerin Jonathan Greyn mukaan Yhdysvalloilla on hallussaan ”eksoottista materiaalia”. Toiset lähteet kertovat hallussa olevia aluksia olevan ainakin 12 kappaletta.

Gruschista ja USA:n maan ulkopuolisista aluksista kerrotaan tarkemmin eksopolitiikka.fi sivuston syväluotaavassa artikkelissa. NASA on ruvennut vastaanottamaan ufo-havaintoja NASA kertoo vastaanottavansa noin 50-100 ufohavaintoa kuukaudessa ja on laittanut sormensa ufo-kentälle, jossa mm. MUFON on toiminut kauan aikaa. Steven Greerin konferenssista tulee valtava Maanantaina alkava Steven Greerin vetämässä konferenssissa on liuta arvovaltaisia vieraita ja siellä käydään läpi yli 100 ufo-tapausta, joissa mukana myös alusten noutotapauksia. Lähetyksen live alkaa maanantaina klo 21 Suomen aikaa, ja video ja linkki löytyy suoraan tästä alta.


Näitä ja muita ufo-uutisia käytiin tarkemmin lävitse Wespan Youtubevideolla.

Vuosi 2023 näyttäisi todellakin olevan suuri paljastusten vuosi. Jos haluat tukea näistä ilmiöistä uutisointia ja saada mielenkiintoisia jäsenetuja (mm. jäsenlehtiä, jäsenkortin, eksklusiivista videomateriaalia jne.), niin voit miettiä jäsenyyden hankkimista, lisää jäsenyyksistä täältä. 33% alennus kaikista jäsenyyksistä koodilla SIRIUS33. Koodi on voimassa 15.06.2023 saakka.

suomen galaktinen liitto logo

641 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page