top of page
sgl-yläbanneri5.png

Eleni kohtasi avaruustyyppejä silmätysten

Kreikassa asuva suomalainen Eleni kohtasi asunnossaan avaruustyyppejä. Hän kertoo videollaan miten hänen asuntoonsa hänen yläpuolelle avautui portaali, josta häntä katseli muutama hintelän oloinen sininen kalju olento.

Eleni

Olennot kävivät ilmeisesti ns. tarkkailukäynnillä, eikä kommunikaatiota tilanteessa tapahtunut. Kreikassa oli ollut juuri rankkoja sateita ja sähköt pois useilta alueilta, puhelimiin tuli ilmoitusviestejä tilanteesta ja ihmisiä pyydettiin pysymään sisällä. - Koko yön satoi kaatamalla vettä, mutta ei onneksi tullut mitään suuria vahinkoja, tosin meidän kaupunki tulvi jälleen. Elikä siellä oli kadut veden peitossa... Eleni kertoo videollaan Eleni toivoo, että tulvien tuloihin varauduttaisiin paremmin alueellaan. Elenillä oli mennyt myös livessään aiemmin sähköt poikki ja hän oli striimannut lähetyksen tunnelmavalaistuksessa. Olisiko mahdollista, että puhelinviesteillä, joilla ihmisiä pyydettiin pysymään sisällä, varmistettiin, etteivät ihmiset näe ulkona olevia mahdollisia aluksia? Vai oliko niin, että olennot kävivät vain portaalin avulla katsomassa, että Elenillä on kaikki hyvin? Vai oliko kenties ajankohta vain sattumaa? Jokatapauksessa Eleni ei kokenut tilannetta pelottavana, onhan hän kohdannut humiksia, kuten hän heitä kutsuu, lapsesta asti. Eleni kertoi kohtaamisestaan videolla seuraavasti. - Eilen illalla oli sellaisia mielenkiintoisia vieraita minulla. Olin hereillä aika myöhään, joskus yhden jälkeen menin lepäämään... En ollut silloin niin väsynyt, että uni olisi tullut heti ja iltaisin tykkään katsella ja rentoutua ja ehkä meditoin ja rukoilen tai sitten silmät auki kattelen tai katselen mitä liikkuu eteerisellä tasolla... - Olin hyvin rentoutuneessa tilassa siinä ja silmät ihan auki pidin siinä ja sitten alkoi portaali avautumaan hiljalleen ja ymmärsin heti, että jaha, nyt sieltä tulee jotain kivaa. Huomasin sen portaalin väristä, ettei tule mitään negatiivista. Se oli sellaista sinistä väriä ja alkoi pikkuhiljaa avautumaan siinä mun yläpuolelta ja sieltä tuli näkyviin yksi olento... jotain humiksia ne varmaan oli... sen jälkeen tuli vielä kaksi muuta olentoa... ne kävi tuijottamassa siinä, ilmeisesti tulivat jotain tarkkailemaan siihen tai jotain... Eleni kertoo tarkemmin kohtaamisestaan sekä juttelee yleisesti eri avaruuslajeista videollaan Yllätysvieraita toisesta ulottuvuudesta.



Elenille ei ole vielä selvinnyt vierailijoiden laji, mutta hän arvelee videolla, että ne saattavat olla Andromedan suunnilta.



SGL Logo

967 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page