top of page
sgl-yläbanneri5.png

Lisää Taygetalaisia Maapalloa kiertävälle radalle

Maapalloa kiertävälle radalle on tullut lisää porukkaa. Moni Taygetan Plejadilainen haluaa olla tukena ja osana Maapallon nousevissa energioissa.

Saapunut ryhmä saa ensin koulutusta emoalus Tolekalla johon ne telakoituivat Asterope emoaluksen kanssa. Koulutuksen jälkeen he ottavat osaa projektiin, jossa tarkoitus on jakaa positiivisia viestejä tietoutta ja energioita sosiaalisen median kautta. Ainakin ensiksi he "naamioituvat" tähtisiemeniksi, koska tällä halutaan välttää aikaisempien projektien ongelmia, jossa moni ei sitten ota heidän viestejään enää tosissaan jos he kertovat suoraan olevansa muualta.


Heille opetetaan myös oikeaoppista kommunikaatiota ja kerrotaan Maan ihmisistä yms; jotta he osaavat parhaansa mukaan osallistua tulevaan projektiin.


Koulutusprojekti vie noin vuoden, jonka aikana tai jälkeen he alkavat osallistumaan sosiaalisen median kautta levittäen positiivisia viestejä ja osallistumaan keskusteluihin. Kun porukkaa otettiin vastaan Tolekalle, aluksi oli "viralliset" osuudet jotka oli suunnitellut Taygetan Kuningatar Alenym.


Myöhemmin järjestettiin juhlat, johon aluksella oleva nuori tyttö Yazhi Swaruu oli laittanut Maapallon Pop-musiikkia soimaan.

Saa nähdä miten uudet porukat tottuvat uuteen sijaintiinsa avaruudessa sekä Maapallon kuvioihin.

Taygeta ja Plejadilainen järjestelmä on holistinen, eli symbioosissa toimiva, mutta heillä on tosiaan Kuningatar, joka on valittu Taygetaa edustava viisain. Mari Swaruu nähdään siellä prinsessana, ollen ns. Kuningattaren oikea käsi. Molemmat ovat vahvasti mukana Maapallon kehitysprojektissa. Taygetalaiset ovat ottaneet jonkin verran etäyisyyttä Galaktiseen Federaatioon, ja edustavat vahvemmin itseään. Erilaisia näkökulmia tarvitaan, ettei GF:kään pääse korruptoitumaan, varsinkin kun siellä on mukaan otettu toimivaan laji joka koetaa regressiivisenä. Mari Swaruu kertoi aiheesta tarkemmin videollaan.


Jos video ei näy suoraan pääset siihen tästä linkistä. Lähde: Swaruu Oficial @Youtube - https://www.youtube.com/watch?v=WXdDdNGjmDU, swaruu.orgSGL Logo

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page