top of page
sgl-yläbanneri5.png

Nooan Arkki oli avaruusalus selvisi tieteellisessä kaukokatsonnassa

Nooan arkin kerrotaan olevan avaruusalus, selvisi FarSight instituutin suorittamassa kaukokatselussa, joka suoritettiin blindina/sokeasti. Tämä (blind menetelmä) tarkoittaa sitä, että kaukokatselijoilla ei ole mitään ennakkotietoa siitä mitä he tulevat kaukokatselemaan. Ainoastaan ryhmän johtaja tietää mikä on kaukokatseltava kohde ja hän ei osallistu kaukokatseluun. Hän vastaanottaa tulokset kun kaukokatselu on suoritettu ja vertaa niitä kohteeseen. FarSight instituutti on kaukokatselija Courtney Brownin johtama järjestö, joka on suorittanut kaukokatselmia myös tilaustyöstä erinäisiin tarkoituksiin. Ns. sokeasti suoritettu kaukokatselu on tieteellinen menetelmä jota myös mm. CIA on käyttänyt. FarSight instituutin videoilla on myös monesti näytetty toteen, että kyseessä on toimiva tekniikka ja he ovat kaukokatselleen tiiminä satoja kohteita, hyvin tarkasti.


Kaukokatselija
Yksi tiimin kaukokatselijoista kirjoittaa näkemäänsä

Nooan arkin kaukoatselussa tiimi katseli kohdetta joka taas suoritettiin blindina, eli heille ei annettu mitään ennakkotietoja kohteesta. Tiimin henkilöt näkivät tulvan, arkin sekä sinne säilötyt eläimet. Tämän lisäksi selvisi, että arkki oli itseasiassa teknologinen alus. Tämä tieto mätsää myös mm. JP:n antamiin tietoihin Maan alla olevista arkeista jotka ovat aluksia, tietynlaisia teknologisia tietopankkeja joissa on niin DNA:ta, solunäytteitä, siemenpankkeja, kasveja, kuin kokonaisia eläimiäkin.

Nooan arkki on alus
Nooan arkin kerrotaan olevan kaukokatselun tietojen perusteella alus

Ufotutkija Dr. Michael Salla kertoi tarkemmin arkeista, myös Nooan arkista videollaan.Tässä myös yksi JP:n haastatteluista, joissa hän kertoo operaatioistaan joissa on käyty maan sekä veden alaisissa arkeissa.


Olemme kertoneet aiemmin avaruusarkeista myös viime vuonna. Tieto näyttäisi olevan hyvinkin ristivertailun kestävää ja sitä varmentavat myös vanhat sumerialaiskirjoitukset. Mikael Koskivirta kommentoi asiaa seuraavanalaisesti SGL:n facebookryhmässä. "Sama selviää myös Lost book of Enkistä, missä kerrotaan miten kaikki tapahtui sumerialaisten toimesta (anunnakit), hehän itse aiheuttivat tulvan kun halusivat eroon itse luomistaan geenimanipuloiduista otuksista ja ihmisistä. Meidän geenimanipulointi oli vastoin universaaleja lakeja. Mutta jäljellejääneet ihmiset taas saivat apua kun päätettiin että heistä (meistä) tulee uusi tähtirotu. Ja käsittääkseni myös Emerald Tabletit puhuu tästä myös." Lähteet: Michael Salla - Youtube, Farsight - Youtube, JP:n haastattelu, farsight.org ✅🔊 Kiinnostaako sinua SGL:n jäsenyys?    Jos haluat tukea avaruuselämästä sekä avaruuskulttuureista uutisointia ja saada mielenkiintoisia jäsenetuja (mm. jäsenlehtiä, jäsenkortin, eksklusiivista videomateriaalia jne.), niin voit hankkia Suomen Galaktisen Liiton jäsenyyden. Lisää jäsenyyksistä täällä 33% alennus jäsenyyksistä koodilla NEPTUNUS33


SGL Logo

Comments


bottom of page