top of page
sgl-yläbanneri5.png

Jannan Tarinat: Mystisellä Kalliolla Tapahtuu Osa 1

Päivitetty: 15. huhtik. 2023

Jannan tarinat kertoo Jannan sekä hänen sukulaistensa kokemuksista, Jannan kertomana. Kokemukset ovat tosia ja julkaistaan siten kun Janna on ne kirjoittanut. Tämä on Jannan tarinat -sarjan ensimmäinen osa. Eräänä kesäisenä päivänä enoni ja hänen veljensä Nioc, joka oli saapunut ulkomailta Suomeen, päättivät kiivetä vanhalle tutulle kalliolle. Enoni oli aina epäillyt, että hän oli nähnyt jotain outoa siellä nuorempana käydessään, mutta ei ollut koskaan uskaltanut kertoa asiasta kenellekään.

Metsäreitti
Kuvan metsäreitti ei liity tapaukseen

Kun he vihdoin pääsivät kallion päälle, he näkivät mystisen lautasen, joka leijui ilmassa aivan heidän edessään. Enoni sydän hypähti kurkkuun ja hän alkoi vapista pelosta. Nioc, joka oli jalat maassa oleva eteläeurooppalainen, päätti pysyä rauhallisena ja tarkastella tilannetta tarkemmin.

He tuijottivat lautasta liikkumattomana ilmassa, kunnes se äkkiä kiihdytti nopeasti pois näkyvistä. Enoni ja Nioc olivat ällistyneitä ja tunsivat olonsa sekavaksi. He eivät tienneet, mihin puhua asiasta ja uskaltaako paljastaa paikkaa. He päättivät kuitenkin lopulta kertoa tapahtuneesta vain toisilleen ja pitää sen salassa muilta.

He päättivät myös palata kalliolle uudelleen ja yrittää saada selville, mitä oli tapahtunut. Vaikka he eivät koskaan saaneet vastausta, tämä kokemus jäi heidän mieleensä ikuisesti ja he muistelivat sitä aina, kun tapasivat toisensa.

Vanhempana olin saanut tarinan haltuuni, se oli minun perintöni. Lähdin etsimään vastauksia paikkaan jonka sijainnista en vielä ollut täysin varma. Löysinkö ikinä perille. Kohtasinko jotain. Olisinko tässä kirjoittamassa tarinaani ilman. Elämä voi yllättää, ja niin se aina tekeekin. En ollut enää entisellään ja nyt olen se ihminen joka minusta oli tarkoituskin tulla. Se Janna joka olen tänään...

Tarina jatkuu seuraavassa osassa, joka julkaistaan noin viikon päästä... Jos haluat sähköpostiisi ilmoituksen uusista artikkeleista, voit liittyä sähköpostilistalle sivuston alaosasta.

Suomen Galaktinen Liitto - SGL

213 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page