top of page
sgl-yläbanneri5.png

Mitä ISS kuvasi taas avaruudessa?

Päivitetty: 16. maalisk. 2023

Kansainvälinen avaruusasema, eli ISS kuvasi taas ison valorykelmän Maapallon lähiavaruudessa. Videolta on vaikea nähdä, että liikkuuko valorykelmä, ISS vai molemmat, mutta tähtiä ne eivät ole.

Tällä kertaa valopalloja oli ainakin 150 kappaletta. Samanlaisia tapauksia on tapahtunut muutamia kertoja aiemmin, jotka on nähty ISS:n livelähetyksissä. NASA on pysynyt hiljaa tapauksista. Lyhyt video tapauksesta.

Raportoimme viimeksi vastaanvalaisesta rykelmäkeissistä toukokuussa 2020 ja helmikuussa 2020 kun ISS kuvasi yksittäistä outoa objektia. Myös The Sun raportoi vastaavanlaisesta tapauksesta vuosi sitten. Tässä hyvänlaatuinen video tuosta keissistä.

NASA on väittänyt, että valot ovat kalastajalaivoista hehkuvia valoja kun kamera kuvaa Maata kohti. Tämä teoria voi olla mahdollinen, mutta kohteet näyttäisivät liikkuvan kovaa vauhtia ja valot näyttäisivät olevan paljon suurempia kuin kalastusaluksista tulisi. Liikkuvat valopallot saattavat olla Galaktisen Liiton tai muiden avaruuslajien aluksia, tai jotain muuta. Mitä mieltä sinä olet? EDIT 07.03.2023 klo 0:24: Artikkeliin lisätty The Sunin käsiinsä saama video viime vuodelta sekä kuvaus siitä mitä videolla tapahtuu. EDIT 17:03.2023 klo 0:38: Artikkeliin lisätty NASA:n selitys sekä poistettu virheellinen virke tähdistä. Lähde: viraln35.com, Youtube ja The Sun


1 084 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page