top of page
sgl-yläbanneri5.png

Haastattelussa Kalevi Riikonen - Vuoden 2023 Kosmiset tuulet


Kalevi Riikonen
Kalevi Riikonen

Kalevi Riikonen on tunnettu avaruusporukoiden kontaktihenkilö, kirjailija ja luennoitsija. Hänet on tunnettu henkistä opetusta sisältävistä kirjoistaan, kuten Kohti Kosmista Kansalaisuutta sekä näyttäytymisestään Juhan Af Grannin ufodokkareilla. Kalevi Riikonen, miten vuotesi 2023 on alkanut? - Kohdaltani alkanut vuosi on virittynyt ufo-kosmisten teemojen voimakkaissa merkeissä. Nyt näyttääkin siltä, että jonkinlainen laajempi tietoisuuden läpimurto on tapahtumassa. Ilokseni olen huomannut sen, että aivan uusia ihmisiä on tullut näihin kosmisiin tilaisuuksiin mukaan. Eräs syy laajentaa omaa tietosuuttaan, on valtamedian pelon sekainen alistamisyritys jatkuvalla ”yhden totuuden” uutisoinnillaan, yrittää viedä omaa arvomaailmaansa jatkuvuutta eteenpäin.

Esimerkiksi viime vuoden loppupuolella Jyväskylän Messuilla oli upeaa nähdä paljon nuoria henkilöitä. Monet heistä olivat tulleet avartamaan omaa näkemystään arkitodellisuudesta. Jo siinä tilanteessa huomasin, että tuleva vuosi 2023, eli mitä olemme nyt alkaneet elää vajaan kuukauden, tulee ainakin alkukuukausina olemaan hyvin vahvaa laajentumiseen moniulotteista toimintaa.

Nyt olemme Tähtitiedossa tarjoamassa kysynnän mukaan moniulotteisen vahvasti kosmista virikettä, sävytteenä ufokosmiseen, sekä ylipäätään avaruudelliseen läsnäoloon maanpiirissä. Uudemmat kirjat ovat osaltaan vauhdittaneet oman julkisen toiminnan kiinnostavuutta sellaisiinkin ryhmiin, mihin ei aiemmin ole ollut kovin vahvaa sidosta.

Tähtitieto on alkanut julkistamaan omaa blogiaan ajankohtaisista teemoista kiinnostuksen suuntaan. Tällä erää painossa on ”TIETOISUUDEN VIRTAUKSESSA” – niminen vihkonen, missä Tietoisen Valon suojaus ja omakohtainen energiatyöskentely kerrotaan mahdollisimman ytimekkäästi sellaisista ensi kertaa kuuleville. Lähivuosina on edistytty kosmisesti aika vahvasti. Mitä mielenkiintoista näet vuodelle 2023 kosmisella rintamalla? - Edellyttäen, että kun saamme julkisuutta virallisten tietolähteiden julkaisemana, niin myös eteenpäin viety kosmisten kontaktien kautta saatu tieto leviää ja niidenkin kautta julkaistua tietopohjaa aletaan aiempaa päättäväisemmin tutkia. Vaikka virallisena pidetty avaruuden tutkimuslinjaus vältteleekin julkisuudessa ottamasta tieteellistä kantaa sisäisten yhteyksien tähteläiskontakteihin, niin kaikessa hiljaisuudessa sielläkin aletaan ottaa vakavammin myös henkisempää näkökulmaa edustaviin, muista maailmoista välitettyihin tietoihin.

Ihmisten kiinnostus saa lisää vauhtia näihin avaruudellisiin asioihin, avaruuden tutkimuskuvien paremman tarkkuuden innoittamana. Uusimmat kuvat maailmankaikkeuden kaukaisista kohteista innoittavat jopa urautuneita skeptikkoajattelijoita kyseenalaistamaan maailmankuvansa. Se onkin melkoisen haasteen paikka ja arvovaltakysymys, myöntää olleensa väärässä. Mudat tulevat pintaan siinä vaiheessa, kun yhä useampi tiedehenkilö hoksaa järjestelmällisen tahallisuuden olleen suurin tähteläisvierailujen vähättelyn ja peittelyn todellinen syy. Tarkoituksellinen valehtelu ja koko kontaktitoiminnan mustamaalaaminen on ”virallisen” tieteen edustajien itselleen virittämä ansa kaikesta siitä, mitä maailmankuvaa he ovat yrittäneet pitää väen väkisin yllä. --> Lisää ennusteita vuodelle 2023 voit lukea Tähtitiedon blogista. Lauantaina 21.1 on Turussa kosminen tapahtuma klo 10-16 jota olet vetämässä, kerro hieman mitä kaikkea siellä on tiedossa? - Otamme sopivassa suhteessa tarkemmin esille niitä arvoasioita ja elämän matkalle sattuneita tapahtumia esimerkkien kautta mitkä kiinnostavat parhaiten paikalla olevia. Osallistujat voivat rohkeasti kysellä aina käsiteltävän asian kohdalla lisää tarvittavia täsmennyksiä. Hyvin paljon annan tarkoituksella tilaa yleisölle osallistua mielipiteineen, kokemuksineen ja kysymyksineen tilaisuuden kokonaiseen etenemiseen.

Ufokosminen lähestymistapa sävyttyy päivän teemassa, menemme monien ulottuvuuksien, sekä ajallisesti tärkeimpien paikallisten tapahtumien sisällön kautta henkisempään yksilöminuuden voimaan. Kokemuksen ja käytännön kautta voit omakohtaisesti, sekä itsenäisesti myös myöhemminkin soveltaa saamiasi virikkeitä vinkkeineen käytäntöön omassa arjen elämässäsi. Lisätietoja tapahtumasta: Kosmiset kontaktit ja Maan ulkopuolisesta elämästä

Lauantaina 21.1.2023 klo 10–16

Hullujen Huone tapahtumapaikka, Humalistonkatu 13 C 46, Turku Päivän hinta 45 € Halukkaille 10 € /hlö hintaan: keittolounas, 2 kpl kahvit/teet kahvileivällä Varaukset:

Sähköpostitse: starinfo@tahtitieto.fi

Tekstiviestillä: puh 0400 468 207 Tapahtuman tarkemmat tiedot FB-päivityksessä. Minkä viestin haluat lähettää Suomen Galaktisen Liiton seuraajille ja jäsenille?

- Koska kiireisen elämän pyörteissä joudumme valitsemaan tekemiset ja tekemättä jättämiset, niin silloin kannattaisi valinnoissa kohdentaa arvotason pohdiskelut siihen, mistä minulle voisi olla tulevaisuudessa eniten tukea edistyä sieluminuuden henkistymisessä sekä mitkä laadukkaat universaalit voimanosteet parhaiten kannattaa kohti kosmista kansalaisuutta. Jos haluaa olla sinuun yhteyksissä, niin miten sinut saa kiinni?

Tekstiviestit: 0400 468 207 Sähköposti: starinfo@tahtitieto.fi

Tulkinnat: 0700 390 137 (1,73 € / min + pvm) sopimuksen mukaan, sekä tiistaina klo 18 – 21 ja keskiviikkona klo 12 – 14.

Kirjallisuus: www.tahtitieto.fi Kiitos paljon Kalevi Riikonen. Menen itsekin la 21.1.2023 Turussa Hullujen Huone nimiselle tapahtumapaikalle kuuntelemaan Kalevin viisautta. Tervetuloa mukaan. - Vesa Äijälä


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page