Ihmislaji (Lyyralainen laji) ei ole kehittynyt kuten Darwinin evoluutioteoria antaa olettaa, koska ihmislajin edustajia on myös muilla planeetoilla. Ihmislaji on Universumissa kohtuu yleinen. Swaruun mukaan tässä galaksissa on todisteita ainakin 400 000 eri sivilisaatiosta, jotka edustavat piirteiltään selvästi ihmislajia. Tämän tiedon perusteella ihmislaji on siis alunperin muualta kuin Maapallolta.
Ihmislajin Lyyralaisissa varianteissa on kuitenkin joitain eroja Maapallon ihmisiin verrattuna. Jotkut näyttävät enemmän ihmisiltä kuin toiset, mutta kaikilla on ihmiselle ominainen ihmismuoto. Monet noiden sivilisaatioiden ihmisistä ovat myös täysin ihmisen näköisiä. Heistä moni menisi t-paidassa ja farkuissa täysin läpi ihmisestä, millä tahansa bussiasemalla. Näiden sivilisaatioiden tavat ovat kehittyneet monissa paikoissa myös samankaltaisiksi kuin täällä, ihmisten ajatusmaailma ja tavat kehittävät esim. samantapaisia kenkiä ja vaatteita useilla eri planeetoilla. Tuoli on tuoli, niin maan päällä kuin Alfa Centaurissakin. Ihmiskunta yleisesti, lajina/rotuna, tulee alunperin Vega tähteä kiertäviltä planeetoilta Lyyran tähdistöstä. Tämän takia useat sivilisaatiot voidaan laskea Lyralaisiksi roduiksi, niin myös ihmiset täällä Maapallolla. Lyyralainen laji lähti laajenemaan Lyyrasta osittain Orionin sodan takia, vaikkakin ihmisiä oli paljon ennen näitäkin tapahtumia. Swaruun ja Taygetalaisten mukaan ihmilaji on kuitenkin aina ollut olemassa, osana Universumin tapaa ilmentää itseään. Swaruu kertoo tekemällään videolla lisää aiheesta.
Lähde: Swaruu - Youtube
Voit tukea toimintaamme jakamalla artikkelia, tai liittymällä Suomen Galaktisen Liiton jäseneksi. -50% jäsenyyksistä koodilla GALAKTINENLAHJA50, kirjoita koodi tilatessasi tilauslomakkeeseen. Voimassa Joulukuun 25 pvä asti.
Lisää mielenkiintoisia avaruuskulttuurijuttuja SGL:n jäsenlehdillä.
Vuosijäsenenä saat jäsenyysaikana ilmestyvät jäsenlehdet sekä ennen jäsenyyttäsi ilmestyneet lehdet (e-lehtinä/PDF), jäsenkortin sekä muita etuja (mm. eksklusiivisia kanavointivideoita ja äänitteitä).
Comments