top of page
sgl-yläbanneri5.png

Tällaisia viestejä on ilmestynyt pelloille tänä vuonna 2022

Peltokuviot ovat mielenkiintoisia. Joissain tapauksissa on voitu varmistaa, että niitä ovat tehneet ihmiset, mutta monissa tapauksissa on voitu sulkea ihmisen tuotokset pois. Pelloilla on nähty mm. lentäviä valoja, joiden aikana kuviot ovat ilmestyneet peltoon muutamissa sekunneissa. Joistain kuvioista on mitattu myös mm. säteilyä ja vilja on taittunut siten, että se on ikään kuin sulanut solmukohdasta ja taittunut nätisti alas. Tällaista ei voi tapahtua normaalisti tallomalla, jolloin vilja katkeaa painon alla. Lisätietoa peltokuvioista löytyy Paranormaaliblogin artikkelista: "Viljapeltokuviot - Ihmisen vai avaruusolentojen tekosia?". Millaisia kuvioita tänä vuonna (2022) sitten on ilmestynyt peltoon? Mitä viestejä kuviot sisältävät ja ketkä niitä ovat mahdollisesti tehneet? Aikaisempinakin vuosina kuviot ovat sisältäneet koodattuja viestejä, joskus kirjaimellisesti. Mm. kuviossa, jossa on orionilaisen olennon kasvot, on myös binäärikoodattu viesti. Lisää aiheesta, sekä mm. kyseisen viestin koodaus suomeksi löytyy Mitä UFOa K1 J6:lta. Katso video suoraan alta. Kohdasta 5:10 alkaen juttua peltokuvioista.

Tänä vuonna on myös ilmestynyt koodattuja viestejä, viestit ovat sisältäneet ASCII binäärikoodia. ASCII binäärikoodi on mm. tietokoneiden käyttämä viestintäkieli, joka sisältää 0 sekä 1:stä. Tämä voidaan nähdä siis päällä/ei päällä -järjestelmänä. 4.6.2022 ilmestyi Englannissa, Hackpen Hillille, Wiltshireen alla oleva kuvio.

Pellolle ilmestynyt mysteerinen kuvio on taiteltu W:n muotoiseen aaltoon
Pellolle ilmestynyt mysteerinen kuvio on taiteltu W:n muotoiseen aaltoon

Kuvio on jaettu neljään 8 pallon jaksoon, osa palloista on täynnä ja osa tyhjiä (vilja painettu alas, tai jätetty ylös). Tämä viittaa ASCII binääriin. Nuo neljä, kahdeksan osan jaksoa voidaan koodata ASCII-koodista neljäksi kirjaimeksi.

ASCII-binäärikoodi paljastaa viestin Love

Viestin tekijä/tekijät muistuttavat meitä energiasta/tunteesta nimeltä rakkaus (Love). Alueella oli nähty lenteleviä mystisiä valoja. Viesti sisältää 32 palloa (8 x 4). Viestin ilmestymisajankohdasta kun katsomme 32 päivää eteenpäin, niin tuona päivänä Sirius tähtijärjestelmä menee linjaan Aurinkomme kanssa. Onko Love -viesti muistutus Siriuslaisilta, muistuttaako viesti meitä elämän tarkoituksesta ja Universumin luonteesta, joka on rakkaus. Tänä vuonna ilmestyi myös toinen Binäärikoodia sisältävä kuvio. Tälläkin kertaa se voitiin koodata ASCII:sta kirjaimiksi, tällä kertaa viesti sisälsi koodista käännettynä vain kaksi kirjainta, kaksi kirjainta jotka ovat tunnettuja monissa itämaisissa uskonnoissa.

Om peltokuvio
01001111 = O. 01101101 = m. Näistä muodostuu sana Om.

Yllä oleva kuvio ilmestyi Englantiin Hampshireen 12.7.2022 ja se sisältää koodattuna sanan Om. Om tunnetaan itäisissä uskonnoissa (mm. Buddhalaisuudessa) mantrana, jota toistetaan esim. meditaation aikana. Om tunnetaan Jumalan äänenä, Om oli ensimmäinen ääni, joka oli ennen Universumia ja loi Universumin. Voit tarkistaa binäärikoodin paikkansapitävyyden käyttämällä esim. tätä työkalua, kopioi tai kirjoita työkaluun 01001111 01101101. Jos teit kaiken oikein, vastaukseksi pitäisi tulla Om. Om-kuvio on ladottu muotoon, joka muistuttaa buddhalaisten käsissään pitämiä käsikoruja. Hiljattain, 14.7 ilmestynyt kuvio taas ei näyttäisi sisältävän Binäärikoodia, vaan sen viesti näyttäisi olevan abstraktimpi. Mitä sinä näet kuviossa (video alla), minkä viestin se mahdollisesti sisältää?

Tämä vuosi on ollut muutenkin kohtuu aktiivinen peltokuvioiden suhteen ja niitä tulee luultavasti vielä lisää. Seuraavatko avaruusporukat Maapallon tapahtumia? Herättelevätkö he meitä uusiin energioihin? Jos näiden viestien sisällön kautta pitäisi tulkita tuota asiaa, niin siltä näyttäisi. Avaruusystävillä näyttäisi olevan positiiviset aikeet, vaikkakin maailmantilanne on sekaisin ja valtamedian viesti on juuri päinvastainen. Lisää vuoden 2022 peltokuvioita löytyy Crop Circle Connector sivustolta. Pidetään lippu korkealla ja kohdistetaan silmät kohti taivasta, sekä välillä myös peltoja kohti. - Vesa Äijälä - Suomen Galaktinen Liitto Lähteet: http://cropcircleconnector.com/2022/hackpen/comments.html http://cropcircleconnector.com/2022/pilgrims/comments.html https://www.youtube.com/watch?v=UY6rfzad3Uc&t=310s http://paranormaaliblogi.net/index.php/2008/11/06/viljapeltokuviot-ihmisen-vai-avaruusolentojen-tekosia/


888 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page