top of page
sgl-yläbanneri5.png

Ukrainan yllä valtavasti Ufoja

Päivitetty: 16. syysk. 2022

Astronomit ovat havainneet Ukrainan yllä valtavasti liikehdintää. Tarkoitus on ollut havaita mm. vihollisen lentokoneita ja muuta sotilaallista toimintaa, mutta tarkkailun aikana onkin löytynyt paljon muuta. Kievin pääobservatorion julkaisun mukaan taivaalla ja ilmeisesti avaruudessa Ukrainan yllä on nähty jotain mitä he eivät osanneet odottaa. Julkaisussa kerrotaan miten moni havainnoista on jäänyt tunnistamattomiksi. "Näemme niitä jokapuolella", "Havaitsemme valtavasti objekteja joiden luonne ei ole selvä".

Armeijan kuvaamia objekteja vuosien varrelta. Kuvat eivät liity tapaukseen

Julkaisu on nimetty nimellä Tunnistamattomat ilmailmiöt I. Havainnot on tehty alueen astronomisessa pääobservatoriossa, jossa on totuttu tarkkailemaan ilmassa ja avaruudessa tapahtuvaa toimintaa.

Ei ole epätavanmukaista, että kahakoiden tai sotien aikana on nähty lentäviä lautasia tai mahdollisia avaruusaluksia. Näin on tapahtunut myös mm. toisen maailman sodan aikana. Ukrainalainen julkaisu kertoo lisää asiasta. "Yksi objekteista liikkui mm. niin nopeasti, että siitä ei ollut mahdollista ottaa kuvia. Yksi objekteista oli taas täysin musta, eikä siitä tullut yhtään säteilyä, mutta se suodatti/imi kaiken siihen kohdistetun säteilyn."

Tiedemiehet jakoivat ilmiön kahteen eri luokitukseen: - Kosmiset - Haamut Kosmiset ovat objekteja, jotka ovat taustaa/taivasta kirkkaampia, kun taas haamut ovat tummempia kohteita, joiden kontrasti on tiedemiesten mittausten perusteella useista prosenteista 50 prosenttiin. Tarkkailevatko avaruusporukat Ukrainassa tapahtuvaa sotaa? Objektien kerrotaan liikkuneen huomattavia nopeuksia joihin meidän tunnettu teknologiamme ei pysty. Puhumme 40 000 - 60 000 km/h nopeuksista. Tiedemiesten mukaan ne eivät ole voineet olla esim. raketteja tai muita tunnettuja ilmiöitä. Jos "normaalit" ilmiöt on voitu sulkea pois. Avoimeksi selitykseksi jää kuitenkin vielä avaruusporukkojen kiinnostus Maapallolla tapahtuviin asioihin. Lähde: vice.com


Ufo-Kokoontuminen Kämmenniemessä. Lisää mielenkiintoisia avaruuskulttuurijuttuja SGL:n jäsenlehdillä. Vuosijäsenenä saat jäsenyysaikana ilmestyvät jäsenlehdet sekä ennen jäsenyyttäsi ilmestyneet lehdet (e-lehtinä/PDF), jäsenkortin sekä muita etuja (mm. eksklusiivisia kanavointivideoita ja äänitteitä). Lisätietoa jäsenyyksistä täällä.30% alennus kaikista jäsenyyksistä koodilla PLEJADIT30. (Voimassa Syyskuun 22 pv asti)


1 442 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page