top of page
sgl-yläbanneri5.png

UFO-retriitti lähellä Tamperetta 27.2.2022

Päivitetty: 25. helmik. 2022

Suomen Galaktinen Liitto järjestää UFO-retriitin, UFO-illan, UFO-miitin... mitä sanaa nyt haluaakaan käyttää. Tapahtuman aikana on tarkoitus tutustua samanhenkisiin ihmisiin, meditoida, bongailla ufoja sekä tutustua alueen maagiseen lähiympäristöön. Tapahtuma on kaikille (ei tarvitse olla SGL:n jäsen). Tapahtumaa on mukana ohjaamassa Vesa Äijälä (Wespa) sekä Nea Lincoln.


Myöhäisillan tarkoituksena on hiljentyä ja saada antennit viritettyä vastaanottavaiselle taajuudelle. Ehkä näemme valoja, ehkä näemme aluksia, ehkä saamme kontaktin avaruuskulttuureihin. Käy miten tahansa, niin hauskaa ainakin tulee olemaan. Mukaan pääsee 30 ensimmäistä. Tapahtuma on yksityistilaisuus. Aika. Aloitamme klo 18 (27.2.2022), mutta paikalle voi tulla klo 14 alkaen. Tapahtumat painottuvat iltaan klo 23 jälkeen kun alueen valot sammuvat ja näköyhteys taivaalle aukenee. Paikalla on mahdollista myös yöpyä (oma patja ja makuupussi mukaan). Paikasta. Tapahtumapaikkana on Perttulan navetta joka sijaitsee Kämmenniemellä, noin 30km päässä Tampereen keskustasta (osa Tamperetta). Paikalle pääsee autolla tai Tampereen keskustan kautta tkl bussilla numero 90 (c-vyöhyke).

Tiloissa on reilusti tilaa porukallemme, ne ovat vielä osittain remontissa, mutta se ei haittaa meininkiä. Sisätiloissa on lämmitys ja yöpymismahdollisuus (oma patja ja makuupussi mukaan).

Osoite.


Perttulan Navetta Niemisennokantie 42 34240 Kämmenniemi

Hinta. Tapahtuma maksaa 10-15 euroa maksukyvyn mukaan. Raha tilitetään Perttulan Navetta ry:n kannatusjäsenmaksuna ja kattaa tilan lämmitys ja muut kustannukset. Tämän lisäksi paikan päällä on mahdollisuus lahjoittaa SGL:n kassaan käteisellä tai Mobilepaylla haluamansa summan, jolla voi tukea vastaavien tapahtumien järjestämistä ja kattaa SGL:n järjestyskuluja. Lisätietoa ja paikan varustelu.


Ota mukaan omat eväät. Jos yövyt, niin ota mukaan patja ja makuupussi. Käytettävissämme on kaksi jääkaappia, mikro, vedenkeitin sekä kahvinkeitin. Juoksevaa vettä ei tällä hetkellä tule vielä navetan sisältä, mutta vettä voidaan järjestää. Varustuksesta löytyy myös musiikkilaitteisto/karaoke, grilli, sähkö-uuni/hella, joten ruuanlaitto paikalla onnistuu. Lähin kauppa on Sale, joka on noin 800 metrin päässä kylällä. Paikalla on myös rantasauna, jossa saunominen on mahdollista. Ufojen bongailuun varustautuminen.


Tapahtuman aikana on jossain välissä tarkoitus hiljentyä ja keskittyä yötaivaalle, ehkä näemme muutamia avaruusvelien ja siskojememme aluksia taivaalla. Varustaudu hyvällä mielellä. Halutessasi voit panostaa vielä taskulamppuun sekä kameraan josta löytyy hyvä zoomi. Olemme välillä ulkona, joten varustaudu myös lämpimästi. Ota mukaan myös omat eväät. Lisätietoja Perttulan Navetasta https://perttulan-navetta-ry.webnode.fi/

Mukaan pääset ilmottautumalla alla olevalla lomakkeella (ilmottautuminen on sitova ja maksutiedot saat vähintään muutamaa päivää ennen tapahtumaa). > Ilmottautumislomakkeeseen tästä

Lisätietoja voi kysellä järjestäjiltä: Vesa Äijälä - wespafin@gmail.com Nea Lincoln - lincolnlinnea@gmail.com Lisäohjeita tulijoille:

Bussipysäkiltä tapahtumapaikalle

Autoparkki lähellä tapahtumapaikkaa1 628 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page