top of page
sgl-yläbanneri5.png

Kokemus: Näin miten aluksia rakennetaan

Teen luultavasti livestriimin taas Youtubeen lähipäivinä, joissa käsittelen ufo-juttuja ja kosmista ajankohtaista tietoa. Kerron tänne kuitenkin yhden kokemuksen jonka sain muutama päivä sitten. Kyseessä on ns. visiouni, eli uni jonka kautta tietoisuus siirretään unesta muualle, ja näytetään asioita.


Tässä kokemuksessa minut siirrettiin emoaluksen sisääntuloon (hangaariin vai miksi sitä kutsutaan?), jossa oli muutamia tutkimus/toiminta-aluksia rakenteilla. Hämmästelin vain yhtä valkoista alusta, suustani ei tullut muita sanoja kuin "vaauuuuuu" ja melkein aloin itkemään. Se oli jotenkin niin hienoa, kaunista ja coolia. Olin kuin pikkulapsi katsoessani kun ihka aito avaruusalus rakentui silmieni edessä.


Alus joka oli rakenteilla, oli täysin valkoinen ja siinä vaiheessa siinä oli kaksi uloketta/siipeä. Siinä oli myös mustia symboleita, jotka mahdollisesti kuvasivat sen toimintoja ja sitä mille lajille se kuuluu tms... Yksi symboleista näytti amerikkalaisen Target-firman logolta, eli pyöreältä ympyrältä, jossa on piste keskellä.


Tein AI-ohjelman kanssa kuvan, joka vastaa aikalailla sitä mitä näin. Ohjelmaan annetaan sanoja, jonka mukaan se muodostaa kuvan.


Tuo emoalus jonka hangaarissa olin, oli mahdollisesti Vierra, Andromedalaisten alus, jota käyttää useampi eri laji. Siellä on käsittääkseni jopa miljoona/miljoonia ihmisiä/humanoideja/avaruusporukkaa päivittäin ja kyseessä on todella iso emoalus. Sinne parkkeerataan pienemmillä aluksilla hangaariin, josta sitten pääsee kävelemään ja hisseillä/teleporttaajilla eri kerroksiin. Yhdessä kerroksessa on mm. kokonainen "eläintarha", mutta enemmänkin se muistuttaa isoa metsäaluetta järvineen ja vapaina liikkuvine eläimineen (siellä ei ole häkkejä). Muilla kerroksilla on mm. medikaali, viihde ja ohjaus-alueet.


Tässä kokemuksessa olin siis vain tuolla hangaarissa, jossa näin läheltä kun yksi alus rakentuu automaation avulla.


Mukana kaksi kuvaa jotka tein AI:lla, jolta alus aikalailla näyttää. Kokoa oli ehkä noin 4-5 auton verran, joten kyytiin mahtuu ainakin 20 ihmistä, mahdollisesti enemmänkin, johtuu mitä muuta on mukana. Toisessa kuvassa näkyy ns. rakennusvaihe ja alus sivulta, kun taas toisessa kuvassa alus näkyy yläpuolelta planeetan kera. 1. kuva.

Alus rakentuu
Alus rakentuu (AI:lla muodostettu kuva)

Toinen kuva.

Valmis alus planeetan yläpuolella
Valmis alus planeetan yläpuolella (AI:lla muodostettu kuva)

Visiossa minulle näytettiin myös eurolta näyttävää kolikkoa ja kerrottiin jotain mitä en muista. Siinä oli tietty tunne... se vaikutti kaukaiselta muistolta, nostalgialta, joltain vanhalta. Ehkä viestinä oli symbolisesti se, että Euron aika alkaa olla lopussa. Tulen kertomaan tästä kokemuksesta tarkemmin tulevalla videollani/striimissä, jossa käsittelen myös muita kosmisia asioita ja näytän muutamia ufo-videoita. Olen nähnyt muutamia visoita aikaisemminkin tältä emoalukselta, mm. medikaali/labra-aluetta ja käytäviä yms. Olen kertonut niistä muutamilla videoilla ja ehkä kerron joskus myös jossain artikkelissa. Yhteyttämisiin.


Elämme jänniä aikoja.


- Galaktisin terveisin,

Wespa

Voit tukea toimintaamme jakamalla artikkelia, tai liittymällä Suomen Galaktisen Liiton jäseneksi. -50% jäsenyyksistä koodilla GALAKTINENLAHJA50, kirjoita koodi tilatessasi tilauslomakkeeseen. Voimassa Joulukuun 25 pvä asti.

Lisää mielenkiintoisia avaruuskulttuurijuttuja SGL:n jäsenlehdillä.

Vuosijäsenenä saat jäsenyysaikana ilmestyvät jäsenlehdet sekä ennen jäsenyyttäsi ilmestyneet lehdet (e-lehtinä/PDF), jäsenkortin sekä muita etuja (mm. eksklusiivisia kanavointivideoita ja äänitteitä).


274 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page