top of page
sgl-yläbanneri5.png

Huippusalainen humanoidivideo vuodettu Brasiliasta - Operaatio Lautanen

Päivitetty: 23. jouluk. 2022

Operaatio Lautanen (portugaliksi Operação Prato) oli Brasilian ilmavoimien vuosina 1977–1978 suorittama tutkimus Colaresin kaupungissa tapahtuneiden UFO-havaintojen jälkeen.


Vuonna 1977 ilmoitettiin lukuisista UFO:ista Brasilian Colaresin kaupungissa, Parassa. Paikalliset asukkaat väittivät, että lentävät lautaset hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Armeijan vuotamalla videolla näkyy alas ammutusta aluksesta kaapattu humanoidi, jota Operaatio Lautanen tutki. Tämä humanoidi vangittiin sen jälkeen, kun armeija oli ampunut alas yhden UFO:ista. Katso video alta.

Video on huippusalainen ja luottamuksellinen, jonka vuosi kuitenkin parikymmentä vuotta tapahtuman jälkeen yksi armeijan henkilöistä. Keissiä on tutkinut aikoinaan myös mm. MUFON. Valtajaostot haluavat kuitenkin piilottaa totuuden, tämän takia video ei kiinnosta fossiilimediaa, koska he eivät halua meidän tietävän totuutta.


Tietojen mukaan videolla näkyvvä muukalainen saatiin kiinni Brasiliassa vuonna 1978, alas ammutusta UFO:sta, liittyen Operaatio Lautaseen (Operation Prato).


Tutkimukset kertovat tapahtumista mm. seuraavaa: Erimuotoisten, kokoisten ja väristen kirkkaiden esineiden kerrottiin lentäneen matalilla korkeuksilla, vain muutaman metrin puiden latvojen yläpuolella ja ampuneen valonsäteitä alhaalla maassa oleviin ihmisiin. Heidän kehoisinsa tuli arpia, jotka aiheuttivat taivaan valot. Valoja alettiin kutsua nimellä "Chupa Chupa" (kirjaimellisesti nimellä Imijä-imijä).


Tästä raportoitiin paikalliselle medialle tuolloin, että tuntui kuin "raskasta painoa olisi työnnetty heidän rintaansa vasten".


Uhrien esittämiä väitteitä koskevassa raportissa todettiin: "Säteen halkaisija oli noin seitsemän tai kahdeksan senttimetriä ja väriltään valkoinen."

"Se ei koskaan metsästänyt heitä, vaan osui heihin yhtäkkiä. Kun he yrittivät huutaa, ääntä ei kuulunut, mutta heidän silmänsä pysyivät auki."

"Säde tuntui kuumalta, melkein yhtä kuumalta kuin savukkeen palaminen."


Tohtori Wellaide Cecim Carvalho – joka työskenteli alueella terveydenhuollon yksikössä 1970-luvulla – kirjoitti vammoja kuvaillessaan: "Kaikilla heillä oli kasvojen tai rintakehän vaurioita."

"Säteilyvammoilta näyttävät vauriot alkoivat ihon voimakkaasta punoituksesta vaurioituneella alueella."

"Myöhemmin hiukset putosivat ja iho muuttui mustaksi. Ei ollut kipua, vain pientä lämpöä."

Ihossa havaittiin myös pieniä pistojälkiä. Uhrit olivat eri-ikäisiä miehiä ja naisia ​​ilman minkäänlaista toistuvaa kaavaa."


Colaresin asukkaat, uskoivat, että tulipalot ja ilotulitteet pitäisivät lentävät lautaset ja valot loitolla, joten he järjestivät yövartijoita ja sytyttivät tulipaloja ja ilotulitteita. Pormestari José Ildone Favacho Soeiro pyysi apua ilmavoimilta.


Operaatiota komensi kapteeni Uyrangê Bolivar Soares Nogueira de Hollanda Lima. Vuoden 1977 lopulla tapauksen valoista tallennettiin useita valokuvia.


Ufologi Jacques Valléen mukaan useiden henkilöiden kerrotaan kuolleen heihin ammuttujen valojen/laserien seurauksena. Vammat olivat yhdenmukaisia ​​mikroaaltojen säteilyvaikutusten kanssa. Muut ufologit väittivät, että UFO-valot imivät verta 400 ihmisestä (tästä nimi Imijä-Imijä). Vaikutti siis siltä, että humanoidien tarkoituksena oli ottaa DNA- ja/tai verinäytteitä ihmisistä.


Vuonna 1997, kaksi vuosikymmentä operaation jälkeen, kapteeni Uyrangê Brasilian armeijasta antoi haastattelun ufologi Ademar José Gevaerdille ja Marco Antônio Petitille, jossa hän kertoi kokemuksistaan ​​asuessaan armeijamiestensä rinnalla ja samalla julkaisi alla olevan videon. Asiantuntijat uskovat hänen puheidensa olevan totta ja videon olevan aito. Kolme kuukautta haastattelun jälkeen hänet (vuotaja kapteeni Uyrange) löydettiin kuolleena kotoaan "kun hän ilmeisesti hirttäytyi kylpytakkinsa vyöllä". Tällaisten vuotojen takia on ennenkin lavastettu itsemurhia, mm. Philip Schneiderin keissistä. Schneider vuosi tietoa Dulcen tukikohdasta sekä maan alla käydyistä sodista Zeta lajin kanssa, hänellä oli luennoissaan todistusaineistoa, mm. näytteitä, valokuvia ja asiakirjoja. Tämän lisäksi häneltä puuttui muutamia sormia jotka hän oli menettänyt yhdessä salaisista sodista. Vaikkakin ilmeistesti Zeta-humanoidien tekoset, ihmisille vuonna 1977 Colaresissa, olivat negatiivisia, muistetaan, että galaksissamme on myös positiivisia lajeja, jotka mm. suojelevat Maapalloamme tuon kaltaisiltakin hyökkäyksiltä. Väkivaltainen näytteiden otto tai lassereilla riehuminen on mm. Galaktisen Maailmojen Liiton protokollien vastaista ja heidän tiedossa ovat muutamien Orion-lajien (Zetojen) jääräpäisyys.

Pidätkö humanoidivideota aitona?

  • Kyllä

  • En

  • En osaa sanoa

Lisää mielenkiintoisia avaruuskulttuurijuttuja SGL:n jäsenlehdillä.

Vuosijäsenenä saat jäsenyysaikana ilmestyvät jäsenlehdet sekä ennen jäsenyyttäsi ilmestyneet lehdet (e-lehtinä/PDF), jäsenkortin sekä muita etuja (mm. eksklusiivisia kanavointivideoita ja äänitteitä).


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page