top of page
sgl-yläbanneri5.png

Wespa Symbolin vieraana sekä uusi Mitä UFOA jakso julkaistu

Wespa kävi hiljattain Symboli podcastin vieraana.

Lähetyksessä keskusteltiin henkisyydestä sekä avaruuselämästä. Wespa kertoi mm. hyvistä sekä negatiivisista avaruusolevaisista, ajasta sekä kalenterista, Kuusta sekä yhden suomalaisen kontaktihenkilön matkasta Terra X:lle. Tämän lisäksi hän avautui myös omista kokemuksistaan liittyen mm. P'nti lajiin.

Voit katsoa Symboli liven jälkinauhoituksen suoraan alta.

Jos video ei näy, niin pääset sinne tästä linkistä. Muista tilata Youtubessa Symboli kanava. P'nteistä kerroin tarkemmin myös tällä artikkelilla/videolla.

Levelin 2 kanavalla ilmestyi hiljattain myös uusi Mitä UFOA jakso, jossa käsitellään Perun mysteeristä portaalia - viekö se kenties toiseen Universumiin?, 1977 vuoden mysteeristä TV-hakkerointia - kuka antoi ihmiskunnalle viestin? sekä NASA:n outoa rakettivideota - onko NASA taas feikannut materiaalia vai liikkuuko raketin ympärillä jotain avaruuselämää?

Katso Mitä UFOA K2 J5 suoraan alta.

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen tästä linkistä. Muista myös tilata Levelin 2 kanava, niin pysyt helposti tulevien Mitä UFOA jaksojen perässä. Lisää mielenkiintoisia avaruuskulttuurijuttuja SGL:n jäsenlehdillä. Vuosijäsenenä saat jäsenyysaikana ilmestyvät jäsenlehdet sekä ennen jäsenyyttäsi ilmestyneet lehdet (e-lehtinä), sekä muita etuja (mm. eksklusiivisia kanavointivideoita ja äänitteitä). Lisätietoa jäsenyydestä täältä.


174 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page