top of page
sgl-yläbanneri5.png

Plejadilaisten herätysviesti Valon Perheelle (Teksti ja video)

Olen kauan ollut kiinnostunut avaruuselämästä ja erilaisista avaruuslajeista. Muistan kun katselin vuonna 2012 videon, jonka nimi oli The Pleiadian Message - A Wake Up Call For the Family of Light. Kyseessä oli viihdyttävä ja herättävä video, jossa oli otteita Barbara Marciniakin kirjasta Bringers Of The Dawn. Viesti oli niin ydintäni koskettava ja positiivinen, että tein siltä seisomalta kansion nimeltään "If shit hits the fan", johon latasin kyseisen videon ja muutaman muun vastaavanlaisen videon. Kansio oli niitä vaikeita, yksinäisiä ja masentavia hetkiä varten, niitä hetkiä kun epäilin itseäni ja mietin, että miksi olen tällä planeetalla. Videon viesti muistuttaa minua ja sinua tehtävästämme tällä planeetalla. Jos luet nyt tätä viestiä, niin olet suurella todennäköisyydellä yksi meistä ja viesti on juuri sinua varten. Valon Perhe, on aika herätä. Nyt 10 vuotta myöhemmin tekstitin videon suomen kielelle. Video on viihdyttävässä paketissa ja siinä on muutamia kohtauksia mm. tiedemiesten puheista ja Matrix elokuvasta. Voit katsella videon suomitekstien kera suoraan alta.

Video löytyy myös Wespan Youtubekanavalta. Tässä myös Plejadilaisten viesti kokonaisuudessaan (ilman tiedemiesten puheita ja elokuvakohtauksia). PLEJADILAISTEN (Seulaslaisten) VIESTI - HERÄTYSVIESTI VALON PERHEELLE


Avaruuden valtavuudessa on valtavasti olemassaolevia kulttuureja sekä yhteiskuntia. Ja monet niistä ovat käyneet tällä planeetalla sen alkuajoista lähtien. Ei ole niin, että pelkästään me Plejadilaiset olemme tulleet avustamaan. Olemme ainoastaan yksi ryhmittymä, yhdestä tähtikunnasta.


On monia jotka ovat matkustaneet tänne, monista eri syistä. Suurin osa avaruusystävistä on täällä mukana, teidän kohottamisessa/kehittymisessänne. Vaikkakin täällä on myös niitä, joilla on muu tarkoitus.


Me annamme meidän versiomme asioista, ainoastaan ohjataksemme teitä korkeampaan tietoisuuteen. Emme halua sanoa, että ainoastaan tämä versio on se joten asiat ovat. Tämä koko opetus on suunniteltu suuri tarkoitus mielessä. Ja tarinat joita kerromme, on tarkoitettu viemään sinut korkeampaan tietoisuuden tilaan, se on tarkoituksemme.


Olette mahtavia olevaisia, valonperheen jäseniä, ja tulitte Maahan tässä ajassa, tehtävänänne luoda muutos, auttaaksenne siirtymässä/muutoksessa.


Teille kerrottiin ennen tuloanne, että teille olisi tulossa myös paljon apua, ja eri kehityksen vaiheissa maapallolla näyttäytyisi joitain olevaisia tiettyinä määrinä ja tiettyinä hetkinä, herättääksensä sinut, nostattaakseen sinua ja muistuttaakseen sinua. Mutta ei tehdäkseen sitä (muutosta) puolestasi. Me olemme yksi niistä triggereistä, katalyytti. Kun kuulet sanan Plejadilaiset, tunnet yhteyden koska me olemme auttamassa sinua tuomaan sinun oman informaatiosi ja oman tietosi eteenpäin.


Sinä itse valitsit olla täällä. Olet suorittamassa tehtävää, tuodaksesi muistin esiin ja tuodaksesi ihmiskunnan olemassaolon arvon takaisin luomisen etuasemaan. Sinua tarvitaan. Olet kouluttautunut tähän tehtävään useiden elämien ajan ja et tullut valmistautumattomana.


Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää nyt on sisälläsi ja on sinun tehtävänäsi muistaa koulutuksesi. Tämä ei ole elämä jolloin sinulle opetetaan uutta informaatiota. Kuten sanoimme, tämä on elämä jonka aikana tulet muistamaan sen minkä jo tiedät (sisälläsi). Ja olemme täällä vain muistuttaaksemme sinua siitä. Se on osa meidän tehtäväämme.


Ihmiskunta/ihmisyys on koe.


Ihmiskunta on suunniteltu, niin kuin lähes jokainen asia joka on luomisen sisällä. Alkuluoja/pääluoja aloitti kokeilun luomisella kauan sitten tässä universumissa. Tarkoituksenaan suurempi itsetutkiskelu, itsensä miellyttäminen ja itseilmaisu.


Alkuluoja toi energioita ja elämän olemuksia, itsensä jatkeita, tähän universumiin ja siunasi noita jatkeita lahjoilla, joita hänellä oli. Luoja sanoi näille itsensä jatkeille, että "menkää ja luokaa, ja tuokaa kaikki takaisin minulle".


Maapallo oli kaunis paikka galaktisten systeemien reunoilla ja helposti toisten galaksien saavutettavissa. Se oli lähellä monia liikkumisportaaleja, valtateitä, jotka ovat olemassa, jotta energiat pystyvät liikkumaan avaruudessa.


Jotkin luojajumalista olivat mestarigeneetikkoja, Mestarigeneetikot suunnittelivat useita lajeja, jotkut ihmismäisiä, jotkut eläimiä, leikkien DNA:n eri variaatioilla.


Älyllisten sivilisaatioiden yhteistyön tarkoituksena oli luoda Maapallosta tiedon vaihtokeskus, valokeskus, elävä kirjasto.


Alkuperäiset Maapallon suunnittelijat olivat valoperheen jäseniä, olevaisia jotka toimivat ja olivat liitoksissa tietoisuuden ominaisuuteen nimeltä valo.


He suunnitelivat paikan, missä galaksit voisivat jakaa informaationsa ja missä kaikkien olisi mahdollista osallistua ja jakaa erityistä tietoa.


Maan oli tarkoitus olla kosminen kirjasto, mahtavan kauneuden paikka jossa kokeiltiin miten tietoa voidaan varastoida taajuuksien ja geneettisten prosessien kautta.


Elävän kirjaston projektista lopulta taisteltiin.


Maapallon varhaisen historian aikana, avaruudessa käytiin sotia tämän planeetan omistajuudesta. Tapahtui kahakkoja ja Maapallosta tuli dualistinen paikka. Tietyillä luojajumalilla, joilla oli oikeus tehdä mitä he halusivat, koska Maa on vapaan tahdon aluetta, tulivat sisään ja valloittivat Maan.


Kun kahakka tapahtui, tietyt entiteetit taistelivat avaruudessa ja voittivat Maapallon herruuden. Nämä uudet omistajat eivät halunneet Maapallon alkuperäisasukkaiden, ihmisten, tietävän, että mitä tapahtui. Epätietoisena lajia olisi helpompi hallita. Tämän takia valo on informaatiota ja pimeys on informaation puutetta.


Nämä entiteetit voittivat valon ja Maapallosta tuli heidän alueensa. Nämä uudet omistajat, jotka tulivat Maapallolle 300 000 vuotta sitten ovat mahtavia olevaisia joista puhutaan raamatussanne, Babylonian ja Sumerian tableteissa ja teksteissä ympäri maailmaa. He tulivat Maapallolle ja uudelleenjärjestivät sen natiivit ihmislajit. He muokkasivat DNA:si, jotta lähettäisit tiettyä rajattua taajuutta, jonka taajuus syöttäisi heitä ja pitäisi heidät johdossa.


He työskentelivät laboratorioissaan ja loivat versioita ihmisistä erilaisella DNA:lla, kaksisäikeisellä, kaksiheliksisellä DNA:lla. Alkuperäinen DNA-malli jätettiin ihmiskehon soluihin, mutta se ei ollut toiminnallinen, se oli leikattu kahtia, kytketty pois päältä


Me Plejadilaiset tulimme takaisin ajassa paikkaan mitä voitaisiin ehkä kutsua menneisyydeksemme, tulimme takaisin jakaaksemme taajuuden kanssasi. Taajuuden jota teistä jokainen on hyväksynyt kantamaan tällä planeetalla, muuttaaksenne uudelleenmuokatun ihmiskunnan DNA:n.


Äitimaa auttaa omalla tavallaan universumin evoluutiota. Se on paikka missä suunnitelma alkoi kukkia. Ja se mitä tapahtuu Maassa, tulee vaikuttamaan moneen maailmaan.


Luojajumalilla jotka ovat hallinneet tätä planeettaa, on mahdollisuus tulla fyysisiksi, vaikkakin suurimmaksi osaksi he elävät toisissa ulottuvuuksissa. He pitävät Maapallon tietyssä vibraationaalisessa taajuudessa ja samalla he luovat tunnetraumoja ravitakseen itseään.


On joitain olevaisia jotka kunnioittavat elämää ennen mitään muuta. Ja on myös olevaisia jotka eivät kunnioita elämää, eivät ymmärrä yhteyttään siihen.


Keitä ovat nämä olevaiset jotka tulivat ja pilasivat Maan alkuperäiset suunnitelmat? Keitä ovat nämä avaruusolevaiset joita kutsumme joskus tummiksi t-paidoiksi?


Nämä avaruusolevaiset ovat osaksi ihmisiä ja osaksi liskoja/reptiilejä. Kutsumme heitä liskoliineiksi, koska haluamme tehdä asioista vähemmän tunteellisia ja hieman humoristisia, jotta ette ottaisi heitä niin tosissaan ja tulisi järkyttyneiksi. Emme ole täällä järkyttämässä sinua, olemme täällä informoimassa sinua.


He ovat ruokkineet itseään tunteillasi. Yksi suurista salaisuuksista jota sinulta on pidetty piilossa on tunteiden rikkaus ja laajuus joka kulkee tunteiden mukana. Teidät on ohjattu pois tutkimasta tunteitanne, koska tunteiden kautta voitte ymmärtää asioita. Tunteenne yhdistävät teidät henkikehoonne.


Henkikehonne tietenkin on ei-fyysinen ja on olemassa multidimensionaalisen pallon sisällä.


Miksi kerromme teille tämän kaiken? Miksi sinun pitää tietää se? Sinun pitää tietää se koska liskoliinitodellisuus on uudelleentulossa ja yhdistymässä todellisuutesi kanssa. (Kirjoittajan huomio: Nykyään liskoliinitodellisuus on taantunut/puhdistettu mm. maan alaisissa sodissa ja Kuu/Mars tukikohtien valtaamisissa, mutta näkyy silti mm. WEF:n suunnitelmissa ja toiminnassa)


Kun te heräätte historiallenne, alatte avaamaan iänikuisia silmiänne. Nämä ovat Horuksen silmät, jotka eivät näe ihmisten silmien kautta, vaan Jumalan näkökulmasta. Ne näkevät yhteyden ja kaiken tarkoituksen. Iänikuisten silmien on mahdollista nähdä moniin todellisuuksiin ja yhdistää koko kuva, koko historia


Kaikki tämä on tehty tunnettavaksi. Anna aivosolujesi klikata olemiseen, ilman rationaalista mieltäsi, joka haluaa määritellä asiat jokaista yksityiskohtaa myöten. Tämä kokemus sisältää tunteen nostattamisen sisälläsi ja sitten yhtenä päivänä, yhtenä hetkenä saavutat ylitsevuotavat tunteen tietoisuudesta.


1000 sivun kokoelma herää eloon viitenä sekuntina jumalallista ekstaasia.


Ennen kuin tulit kehoon, kaikki te suunnittelitte tapahtumia, jotka starttaisivat koodinne tai pohjapiirustuksenne, jotka aktivoisivat muistinne. Sitten tulitte kehoihin ja unohditte (tietoisuus siirtyi vauvan kehoon syntymän aikana).


Kaikkien teidän pohjapiirustukset ja koodit on käynnistetty jollain asteella, koska te ymmärrätte, että on olemassa korkeampi/pyhä tarkoitus tai pyhä suunnitelma, jonka osa te olette.


Te pidätte kehonne sisällä Universumin historiaa. Se mitä tapahtuu nyt planeetallanne on fyysisen kehonne kirjaimellista muuttumista. Te annatte sen (kehon) kehittyä tiettyyn pisteeseen, tai se voi olla "tietokone" joka voi säilyttää tätä informaatiota.


Koodien laukaisu ja sinun identiteettisi tajuaminen, tulee olemaan ilmiömäisen intensiivistä. Syynä tälle on kehittyvä DNA.


Kun sinun DNA:ssasi on 12 heliksiä paikallaan, nuo heliksit alkavat yhdistyä 12 chakran systeemiin. 12 chakraa ovat vorteksi-/energiakeskuksia, jotka ovat ladattuna informaatiota, joita teidän pitää pystyä muuttamaan/soveltamaan.


Teistä pitää tulla superolentoja, mihin tahansa todellisuuteen astutte sisään, sillä valon perheen jäsenenä, kapinallisten joukoissa, tämä on teidän vahvuutenne.


Valon perheen jäseninä, tiedätte sisäisen ammennuksenne. Tulette lähettiläinä, yhdistämään todellisuudet ja autat niitä tulemaan enemmän tietoisia itsessään, jotta kaikki mukana olevat voivat päästää irti pelosta ja tulla estottomiksi.


Kun kasvatte ja tulette suuremman ymmärryksen/tietoisuuden tiloihin, tulette läpi asioista, jotka tuntuvat kuin sementtiharkoilta. Tulette läpi oman itsenne kerroksista jotka ovat pitäneet teitä alhaalla.


Mieti taajuutta, joka on rajoittanut ihmiskoetta, radioasemana. Ihmiskokeella on ollut yksi radioasema päällä 300 000 vuotta! Samat vanhat sävelet.


Ihmiskoe oli kykenemätön kääntämään säätönuppia ja kuulemaan erilaista/toista bändiä, joten saman taajuuden lähettämistä jatkettiin. Tämä loi karanteenin, tämän planeetan pois sulkemisen.


Luodut kosmiset säteet, jotka lähetti alkuperäinen luoja ja alkuperäiset suunnittelijat, lävisti tämän taajuussuojan. Ne täyttivät Maan. Niillä piti olla joku joka ottaisi ne vastaan. Ilman vastaanottajaa, nämä luovat kosmiset säteet loisivat kaaosta ja hämmennystä.


Te valon perheen jäseninä, tulitte tähän systeemiin, vastaanottamaan nämä tietosäteet. Ja sitten te jaoitte tiedon, uuden elämäntyylin ja uuden taajuuden muulle maapallon populaatiolle, muuttaaksenne koko planeettaa.


Ultimaattinen tyrannia yhteiskunnassa, ei ole hallinta sotilaslailla (hätätilalaki), vaan tietoisuuden hallinta psykologisella manipulaatiolla, jonka kautta todellisuus määritellään. Jotta siinä (psykologisessa manipulaatiossa) elävät eivät edes tiedosta olevansa vankilassa. He eivät edes tiedosta, että on olemassa jotain sen ulkopuolella, jossa he itse ovat olemassa.


Me edustamme sitä mitä on sen ulkopuolella, mitä sinulle on opetettu olevan olemassa. Se on se jossa joskus seikkailet ja missä haluamme sinun oleskelevan. Se on sen ulkopuolella missä yhteiskunta on kertonut, että voisit elää.


Se mitä haluamme enemmän kuin mitään muuta, on avustaa sinua, valon perheen jäsenenä, menestymään ihmisten vapauttamisessa.


Keskity oman itsesi tanssiin. Mihin sävelmään tanssit ja mitä taikoja suoritat? Ja mihin korkeuksiin olet valmis työntämään tietoisuuden, antaaksesi sille uuden mahdollisuuksien määritelmän?


Aamunkoiton tai Valon Perheen jäsenet toimivat tiimeissä. Ette mene järjestelmiin yksin. Tarvitsette toisianne tähän työhön, koska ette pysty pitämään tätä energiaa/taajuutta yksin. Kun menette järjestelmiin tiimeinä, nostatte onnistuneen suunnitelman toteutumista.


Olette kuin keskusauringon säteitä ja valospiraaleja, jotka ovat todella älykkäitä ja teitä ohjastaa keskusauringon suuri viisaus. Valon Perheen jäsenet ovat paljon muuta kuin ihmisiä, teitä voisi kuvailla ylivertaisiksi toteuttajiksi/onnistujiksi multidimensionaalisessa todellisuudessa.


Asemaan haetaan multidimensionaalisessa todellisuudessa valon perheen jäsenenä. Jos teillä olisi käyntikortti itsellänne, kun olette täydessä muistissa identiteetistänne, se sanoisi jotain tällaista: "Valon Perheen kapinallinen jäsen, järjestelmien rikkoja. Käytettävissä muuttamaan tietoisuuden järjestelmiä, vapaan tahdon Universumissa. Valmiudessa toimintaan."


Puhumme sinulle kuin et olisi ihminen, koska meille sinä et ole. Meille olet Valon Perheen jäsen ja tiedämme teidän multidimensionaaliset itsenne.


Puhumme sinulle ihmisten kanssa toimimisesta koska sinun tehtäväsi on integroitua elämään heidän kanssaan. Tyynnyttää heidät ja herättää heidän sisällään valon kipinän, jotta he kaikki eivät tuhoudu. Jotta tämä paikka voisi asuttaa uuden lajin, uudessa toiminnan ulottuvuudessa.


Meidän viimeiset sanamme sisältävät kiitokset teille kaikille, jotka tunnistavat valonlähteen, joka on osa identiteettiänne. Ja se liikuttaa sinut seuraamaan hiljaisia kuiskauksia, jotka kaikuvat kultaisissa spiraaleissa, oman olemuksenne käytävissä.


Me kunnoitamme sinua, me tunnemme sinut ja olemme täällä tukemassa/auttamassa sinua.


Me olemme kaikki täällä Valon Perheenä, tuodaksemme valinnan ja vapauden kehittyä, takaisin tälle planeetalle.


VALON PERHE


HERÄTKÄÄ


Tätä päätöstä on saateltu monien toimesta ikuisuuksia. Se mitä tapahtuu Maassa nyt, vaikuttaa koko Universumiin.


Ehkä sinäkin haluaisit tukea ja olla osana avaruuskulttuuritoimintaa: https://suomengalaktinenliitto.net/jasenyys


Suomentanut: Vesa Äijälä - https://suomengalaktinenliitto.net

Alkuperäinen puhe: Barbara Marciniak - Bringers Of The Dawn kirjasta - "The Pleiadian Message - A Wake Up Call For the Family of Light"

"Täällä on paljon Plejadilaisia, paljon. Sanoisin, että kuka tahansa joka on tarpeeksi kiinnostunut katsomaan jotain tällaista, ei luultavasti ole täältä." Tekstiä voi jakaa vapaasti eteenpäin. Voit myös kopioida tekstin esim. omille kotisivuillesi tai blogiisi kokonaisuudessaan, tai tiivistettynä, mutta siinä pitää olla mainittuna kääntäjä Vesa Äijälä sekä suomengalaktinenliitto.net.


2 343 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page