top of page
sgl-yläbanneri5.png
  • Writer's pictureJyri

Mistä kaikki on lähtöisin?


Kanavoinut Andromedalaisia 21.4.21

Jyri Korpivaara


galaksi

Alkulähteestä.Hei vaan maan asukit. Olette kulminaatiopisteessä. Aika joka oli, ei enään koskaan palaa planeetalle. Tämä on kerrassaan parasta mitä siellä voi kokea, ei aina hauskaa ja mukavaa.


On hyvä muistaa että olette siellä omasta tahdostanne. Paremmat päivät koittavat vielä. Yksi sana - kärsivällisyys on kovaa valuuttaa tulevina aikoina. Toinen on rauhallisuus. Näitä kykyjä suosittelen harjoittamaan.


Oman sydänyhteyden ylläpitäminen sekä koherenssin lisääminen tietoisesti on tärkeää. Kun sallitte sisäisen muutoksen, joka voi vaikuttaa välillä turhankin kaoottiselta ja pidätte pyhästä kulkuneuvostanne, (ruumiistanne) hyvää huolta ja kunnioitatte sen jokaista toimintoa pyhänä, arvostatte itseänne silloin universaalisen rakkauden arvoisena, joita te totisesti olette juuri tällaisena tässä inkarnaatiossa.


Teillä, ihmisillä on suuri voima muutokseen planeetalla jossa olette. Jokaisella. Aloittakaa muistaminen mahdollisimman yksinkertaisilla kysymyksillä itseltänne, ja vastaus kyllä saapuu. Muistakaa kärsivällisyys.


Kysymykset kuten kuka minä olen ja miksi olen täällä ovat mainioita, eikä ole tyhmiä kysymyksiä taikka vääriä vastauksia. Päinvastoin. Ilo on korkeavärähteinen tunnetaso, ja maailmankaikkeus nauttii kun pidätte hauskaa ja leikittelette asioiden kanssa. Kehitystä tapahtuu aina.

Kaikilla on sama päämäärä ja jokaisella on oma polkunsa, oppinsa ja kokemuksensa. Kaikki yhtä tärkeitä. Jokainen teko ja valinta vaikuttaa oman elämämme kautta kollektiiviseen aikalinjaan, joka voi olla raskas ajatus, mutta näin se on.


Sydämen resonanssi on tärkeässä osassa, askel kerrallaan tikapuita pitkin ylöspäin kohti keskusaurinkoa!


Tämä on suuri muistaminen.

666 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page