Tulevaisuus

TIEDOTUS 5.11.2020

Olen tänään liikkeellä joten todella lyhyt päivitys.

Vaalien tuloksesta on tullut iso kädenvääntö joka tullee sisältämään ison yllätyksen. Tutustukaa QFS käsitteeseen. Itse sain jo aikaa sitten tietää että tuo systeemi liittyisi jotenkin vaaleihin. Itse en kyennyt sitä liittämään suoraan joten jätin kirjoittamatta. Nyt siis väitetään että oikea äänestyslappu ja väärennetty kyetään identifioimaan ko järjestelmän kautta. Jos näin on niin laskentaan tullee iso muutos tuota pikaa.

Muistetaan että kansalliskaarti "avustaa".

Ollaan siis rauhassa ja luotetaan. Valkohatut ovat ohjaimissa. HYVÄ TÄSTÄ TULEE!!!

P.S. Voiko joku jakaa tämän FB ulkopuolelle avuksi minulle. T.Jukka Davisson

156 katselukertaa1 kommentti