top of page
sgl-yläbanneri5.png

Tietoa Harmaista ja Orionista

Päivitetty: 14. tammik. 2021

Orionin tähtijärjestelmässä (sen planeetoilla) oli dualistinen sota ja alue jakautui kahteen, valoon ja pimeyteen, hyviin ja pahoihin. Orionissa asuu useita eri rotuja, mm. Reptiliaaneja ja ainakin yksi hybridirotu, joka on Harmaiden ja ihmisten sekoitus.


Nämä "harmaat pienet miehet", tai pelkästään Harmaat ovat alunperin Zeta Reticulista. He ovat tavallaan biologisia robotteja. Osa harmaista on valon kansaa (hyvän puolella) ja heidän tapansa ovat muutuneet, kehittyneet ns. abductiotapauksissa, eivät ole enää niin negatiivisia, ainakin omien kokemuksieni mukaan osaavat hoitaa asiat paremmin. Harmaat ovat tulleet tänne tulevaisuudesta, Zeta Reticulin tähtijärjestelmästä, koska ovat halunneet pelastaa rotunsa. Heillä on älykkyys kehittynyt tuhansia (ellei enemmän) vuosia edelle, mutta ovat menettäneet tunteet ja eivät pystyneet enää lisääntymään. Tämän takia tulivat aikaamme maahan, ottamaan meiltä DNA:ta ja tekemään hybridirotua (ihmiset + harmaat), saadakseen tunteet takaisin ja pystyäkseen lisääntymään. Olimme sopiva kohde, koska olemme geneettisesti lähellä heitä. Tavoitteena Harmailla on saada takaisin tunteet ja lisääntymiskyvykkyys. Nämä ns. hybridit ovat oma korkeampi versio Universumissa, ne sisältävät ihmisten ja Zetojen hyvät puolet.

Tietojeni mukaan hybridit asuvat jossain päin Orionia, mutta taitavat myös avaruusmatkailun ja ajan taittamisen. Harmaissa/vihreissä (ja on ruskeitakin), on se erikoista, että he ovat "biologisina robotteina" hyvin kauko-ohjattavia (vähän kuin dronet). Mm. Reptiliaanit käyttävät heitä siten, että siirtävät tietoisuutensa heihin ja voivat ohjata heitä haluammaan tavalla tekien mm. biologisia kokeita, tai kerätäkseen materiaalia Maapallolta. Hybridit sen sijaan ovat enemmän sielullisia tai tunteikkaampia. Sen verran vielä, että vaikka aika hörhötä/scifiltä kuulostaakin, niin projekteissa olevien henkilöiden mukaan... ihmisten, jotka ovat myös siirtäneet tietoisuutensa harmaisiin (salaisissa projekteissa), niin he eivät ole enää halunneet tulla takaisin ihmiskehoon, koska se tietoisuus ja olotila on ollut jotain niin suurta. Vähän sama kun vertaisi matoa ihmiseen, mutta tässä tapauksessa me olemme niitä matoja. Tutkimusten mukaan muukalaisten kohtaamisista Harmaita on 43 prosenttia Yhdysvalloissa, 90 prosenttia Kanadassa, 67 prosenttia Brasiliassa, 20 prosenttia Manner-Euroopassa ja 12 prosenttia Isossa-Britanniassa. Myös suomalaisilla on kontaktikokemuksia Zetojen/Harmaiden kanssa. Kerron lisää Zetoista sekä Harmaista alla olevalla videolla:
844 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page