top of page
sgl-yläbanneri5.png

The Event – Mahtavat Energiat Kohtaavat Maapallon

Päivitetty: 3. jouluk. 2020

* Plejadilaisten Valovoimien Lähetys 28.09.2020 *


Kanavoinut Michael Love, suomentanut Vesa Äijälä

Viesti alkaa...


Mahtavat olevaiset, 5 Maan tuntia sitten, voimakas korkeataajuuksinen plasma-aalto, galaktisen keskuksen ytimestä penetroi Maapallon sisäisen atmosfäärin. Tämä mahtavan kosmisen valon voima-aalto värähtelee vieläkin ympäri planeettaa.


Tähtisiemenenä, me tiedämme, että sinä voit todentaa/todistaa tämän ihmeellisen valo-aallon ja sen vaikutuksen, joka sillä oli sinun valokehosi muodostelmaan.


Maan liittouma raportoi pari päivää sitten, että Maapallon Aurinko on reagoinut vahvasti näihin kosmisiin aaltoihin ja iso Aurinkomyrsky on meneillään tällä tunnilla, 40 herzin ylätaajuuksilla, johtuen tästä gamma-valosta, joka saapui planeetallenne tänään!


Aurinkomyrkyt puhaltavat sen pintaa yli 2,4 miljoonan km tuntinopeuksilla ja energioiden odotetaan nousevan vielä korkeammiksi seuraavan 72 tunnin aikana! KP-Indexi nousi huippuunsa aamu kuudelta tänään, ja Maapallon magneettinen kenttä on vielä tapeissa monilla tasoilla.

Maapallon tähtisiemenet ovat henkisessä/fyysisessä huimaustilassa, tästä massiivisesta energiatulvasta johtuen, ja useita ylösnousumerkkejä/oireita on havaittavissa joka puolella maailmaa!


Tässä muutamia eniten yleisiä oireita tältä illalta: - Sydämentykytyksiä

- Teräviä kipuja keski- sekä ylemmissä chakroissa (vatsa ja ylöspäin)

- Huimauksen tunnetta

- Korkeaa ahdistusta

- Pahoinvointia

- Oksentelua


Kun tähän lisätään lähestyvän täysikuun (1.10) energia, niin olo saattaa olla melkein liian kova kestettäväksi ihmiskehoissa! Me olemme vahvasti meidän ytimissämme ja me tulemme hengittämään sen kaiken sisään ja olemaan rauhassa!


Korkeasti värähtelevät valo-olennot ovat paljon avoimempia näille vahvoille energiapurkauksille ja sinä tähtisiemenenä hyväksyt korkeimpien tasojen valo-energioiden kulkea läpi monikerroksisten kehojesi.


Ennen kuin tulit Maapallolle, sinä hyväksyit pitäväsi suuria määriä valoa kehossasi, ihmiskunnan puolesta, kunnes he voisivat pitää myös itse tätä valoa itsessään!

Tähtisiemenet tuntevat täyden kosmisten valo-aaltojen kohtaamisen kun ne tulevat ihmiskehoon!


Kun nämä supernopeat valopartikkelit tulevat kontaktiin aurakentän kanssa, osuma avaa aurakentän hetkeksi, kunnes tämä valo on täysin sisäistetty fyysiseen, mentaaliseen ja eteeriseen kehosysteemiin.


Älykäs kosminen valo on sisäistetty solu-DNA:han vain silloin kun kokija saapuu syvään delta-tason uneen, jossa DNA sitten samantien nauhoitetaan uuteen kompleksimpaan järjestykseen! Tämä aiheuttaa olevaisen nousta korkeammalle taajuudelle ja kokea korkeampia tietoisuuden tasoja, sekä korkeampaa älykkyyttä.


Korkeampi opetus sanoo, Jotta voisi integroida (sisäistää) tämän voimakkaan valon onnistuneesti, isommalla helppoudella ja pienemmällä epämukavuudella, täytyy:

- Syödä luonnollista (luonnosta)

- Kylpeä merisuola kylvyssä (tai järvessä tms. luonnossa) - Pitää kristalleja aurakenttäsi ympärillä

- Meditoida

- Tehdä hengitysharjoituksia

- Maadottautua luonnossa

- Levätä ja nukkua!


Plejadialaiset sanovat, että ” Tämä intensiivinen elektromagneettinen kenttä, joka on muodostumassa Maapallolle on nyt luomassa olosuhteita, jotka pian tulevat laukaisemaan Ison Evolutionäärisen Ylösnousemuksen Maaplaneetalla!


Vesimiehen Tähtiportti, joka avautuu 21 Joulukuuta 2020 hyväksyy korkeataajuuksisen 5D-keskusaurinko-energian kyllästyttää ja täyttää Maapallon ensimmäistä kertaa ihmiskunnan modernissa historiassa, ja tulee olemaan avaruudellinen ja astrologinen mittari, sekä merkki ajassa jolloin uusi Valon KultaAika vihdoin nousi ihmiskuntaan!


Tämä on hyvin super-energeettistä aikaa olla elossa planeetta Maalla juuri nyt, joten laita turvavyöt kiinni ja muista hengittää! Pidä hyvää huolta itsestäsi ja kiitos sinulle tulostasi Maapallolle tänä aikana!


Ole valmiina kun kisaamme kohti sokaisevaa uutta valoa 5D-maapallolla! Kerro meille miten sinulla menee ja miten sinä tunnet, olet vapaa jakamaan mitä tahansa ylösnousemisoireita joita saatat kokea!


🌌 Vastaanota Avaruussää-päivityksiä – Säätyökaluja tällä sivustolla: https://5dearthproject.com/space-weather-tools/

🌌 Lisätietoa The Eventistä suomeksi tällä videolla: https://www.bitchute.com/video/wIDYCvctXbVS/


Jumal-nopeutta,

~ Michael Love ja Plejadilaiset

~ Suomentanut Vesa Äijälä

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

2 Comments


Weronika
Weronika
Oct 01, 2020

Kiitos Vesa tästä suomennuksesta. Kyllä sen tuntee, joskus levottomat yöt ja menneisyys lävitse linnun lennolla , tulee ja menee. Joskus ahdista, jalkoja palelee ja muutekin yks kaks tule todella kylmä ja sitten menee ohi, ei ihan normaalit tuntemukset. Syyspäiväntasaus- yönä, en pystynyt ollenkaan nukkumaan, kävelin joka toinen tunti , tuntui kun olin jossain käsittelyssä. Ja seuravana päivänä ei sitten väsyttänyt ollenkaan, erikoista. Elämme erittäin mielenkiintoisia aikoja. Valo ja Voimia sinulle Vesa <3

Like

Wespa
Wespa
Oct 01, 2020

Kävin henk koht juuri näitä asioita itse läpi tässä lähipäivinä, alkoi pienellä stressillä ja sitten iski flunssa, joka veti parin päivän kuumeeseen ja piti vaan nukkua ja puhdistaa kehoa. <3 :) Nyt mulla on paljon energisempi fiilis ja hyvässä nosteessa. :)

Like
bottom of page