top of page
sgl-yläbanneri5.png

The Event Lähestyy

Päivitetty: 3. jouluk. 2020

* Siirtymää koskeva lähetys * Kanavoinut Jen Mccarty, suomentanut Vesa Äijälä Monet meistä ovat Tietoisia siitä, että perusteellisia MUUTOKSIA (siirtymiä) tapahtuu vanhassa 3D-järjestelmässä/maailmankuvassa. Rakennelmat ja Instituutiot, jotka ovat pitäneet Ihmiskunnan suljettuna vanhoihin taajuuksiin, jotka eivät mätsää Ihmiskunnan PYHÄN Potentiaalin kanssa, ovat NYT Kaatumassa/Murtumassa silmiemme edessä. Ole TIETOINEN, että tämä on NYT Muutosta/Siirtymää... ja Moni meistä alkaa huomaavaan huomattavia MUUTOKSIA/SIIRTYMIÄ meidän Sosiaalisissa Rakenteissa ja Instituutioissa, sekä vanhoissa ajatusmalleissa, Tästä Hetkestä alkaen... Tämä alkaa heijastamaan UUTTA Taajuutta, joka on YHTEYS-Tietoisuus ja Ehdoton RAKKAUS ja Hyväksyntä Kaikille Olennoille. Tällä hetkellä on tärkeää tieto siitä, että Ihmiskunta on jo Ylittänyt Kynnyksen vanhasta Maailmasta, UUTEEN Maailmaan, hyvin pitkän Vesimiehen Pimeysjakson jälkeen.

Me liikumme NYT hyvin aikaisissa tunneissa Vesimiehen Ajan/Kulta-Ajan/Uuden Ajan Aamunkoitteessa. Ja tämä kaikki kulminoituu/saapuu Symbolisesti ja Fyysisesti 21pvä Joulukuuta, Talvipäivänseisauksen aikana, samalla Jupiterin saapuessa Vesimieheen (0:sta asteesta). Tämä on itseasiassa se Aikalinja, josta kaikkien Vanhojen Alkuperäiskansojen kalenterit kertovat ja johon he viittaavat. He lopettivat heidän pitkän kauden mittaavat kalenterit tälle Ylösnousuajalle, vuodesta 2012, vuoteen 2020. Meidän Galaktiset Tähtiperheemme TIESIVÄT hyvin tämän nykyisen Aikakauden jossa me olemme... ja tämä Tieto on kirjattuna ja kuvailtuna meidän monilla Vanhoilla paikoilla ja monumenteillamme, kuten esimerkiksi Gizan Pyramideissa ja Sumerialaisten laattojen kirjoituksissa. Vanhat Kulttuurit Tiesivät, että Maapallo liikkuu hänen 26000 vuoden syklissään, joka tunnettiin Päiväntasauslinjan Prekessiona (Precession of the Equinoxes). Ihmiskunnan Tietoisuus tulee SIIRTYMÄÄN siitä, joka tunnetaan 3D-Tietoisuutena... ja lopulta ultimaattisesti saavuttaa täyden potentiaalinsa PYHÄNÄ Kristusvoimaisena Enkeli-Ihmis-Avatarina. Planeettaamme "pommitetaan" NYT Fotonisilla VALO-Partikkeleilla... ja ole hyvä ja TIEDÄ, että nämä UUDET VALOKOODIT, jotka Tulevat, ovat TODELLA Ennenkuulumattomia ja Pitävät ja Tuovat Rakenteellisia Järjestelmiä/Muodostelmia... jonkalaisia Maapallo ei ole Koskaan Ennen Tuntenut/Tietänyt. Nämä VALOKOODIT pitävät sisällään tietynlaisia kaavioita/järjestelmiä, jotka avaavat eritoten Ihmisen DNA:ta... voidakseen lähettää toimintaohjeita, eritoten Tähän Asti Horroksessa Olleille DNA-ketjuille, Aktivoidakseen Heräämisen ja niiden horroksen loppumisen. Tämä joka Tunnetaan nimellä "The Event - Suuri Herääminen" vetäytyy lähemmäksi ja lähemmäksi NYT... ja hyvin pian Montaa meistä tullaan tarvitsemaan, meidän SIELUperheemme ja Kommuuniemme toimesta, jotka kokevat tämän hyvin Jännittävän Ilmiön.

Kun tämä tapahtuu ja Aikajakso johtaa Komiseen EVENTTIIN (TAPAHTUMAAN)... Ole TIETOINEN, että Galaktisen Perheemme ultimaattinen priorisoitu tehtävä on Tasapainottaa meidän Värähtelymme Viidennen Dimension Taajuusalueelle... jotta Galaktisen Perheemme läsnäolo olisi tarkka Lääke, NYT avun tarpeessa oleville siskoille ja veljille. Ole hyvä ja TIEDÄ, että ilman epäilystä tämä on Suurin Lahja, jonka voimme tarjota veljillemme ja sikoillemme. Ja tämä tulee Avustamaan heidän Virittää ja Tasapainotaa ITSENSÄ Viidennen Dimension Taajuuteen. Asiat EIVÄT Todella ole siltä miltä näyttävät, rakkainpamme. Kollektiivisesti me olemme Massat tarkkailemassa 3D-Aikalinjojen erääntymistä ja häviämistä, sekä Voimakasta 5D-Aikalinjojen Esilletuloa. Nämä ovat kaikista Jännittävimpiä Aikoja Ihmisille olla Elossa ja TIETÄÄ se meidän Elinaikanamme... nämä jotka meistä kokevat vetoa näihin sanoihin, on Tarkoitettu OLEMAAN tämän ISON Galaktisen ja Planetaarisen muutoksen etujoukoissa. Voimakkaat Energiat ovat NYT Voimistumassa ja DNA:mme on Aktivoitumassa. Kääntäjän loppusanat: Olemme käyneet valtavan ja rankankin koulutuksen Maapallolla, ja nyt on aika ottaa oppimamme asiat käyttöön ja nousta yhdessä Maapallon kanssa, uuteen parempaan taajuuteen. On aika aloittaa luomaan uutta yhteiskuntaa, uudessa rakkaudellisessa ja viisaassa energiassa. THE EVENT on täällä ja sen kerrotaan kulminoituvan 21 Joulukuuta 2020. 🌌 Lisätietoa The Eventistä suomeksi tällä videolla: https://www.bitchute.com/video/wIDYCvctXbVS/


PS. Tätä kirjoittaessa oli Schumannin Resonanssissa taas mahtavat energiat! ~ Jen Mccarty

~ Suomentanut Vesa Äijälä Lähde: thegalacticfederation.com/10-029

723 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page