top of page
sgl-yläbanneri5.png
  • Writer's pictureJyri

Parantava voima ja uuden ajan tähtilapset


Arcturuslainen 16.5.2021
Itsensä parantaminen.Teillä kaikilla on itsensä parantamisen lahja, kun olette hyväksyneet ja omaksuneet sen, on teidän mahdollista parantaa myös muita.


Usein korkean värähtelyn jo syntyessään omaavat tähteläiset vaikuttavat myönteisesti toisen sieluun jo pelkällä läsnäolollaan.

Esimerkiksi uuden sukupolven lapsilla on jo luonnostaan erittäin korkeat energiat, koska he ovat syntyneet ja valmistautuneet sielutasolla juurikin elämään 'kultaisella' Vesimiehen aikakaudella, täysin erilaisissa energioissa kuin aiemmin maan päällä.


Parasta mitä heidän kanssaan voi tällähetkellä tehdä, on kunnioittaa heidän sielujaan ja luottaa puhtaaseen ehdottomaan rakkauteen sekä opettaa ja näyttää kuinka elää ihmisenä mahdollisimman luonnollisesti.


Joukossa on hyvin todennäköisesti sieluja, jotka ovat kiertäneet maata jo kauan, mutta toki myös näitä erittäin kosmisia yksilöitä paljon. Olkaatte rauhassa, niin hyvä tulee.


Muistuttakaa toisianne tietoisesti yhteisen ja yksilöllisen meditaation voimasta, sillä maailmanne saattaa olla tällä hetkellä psyykkisesti ylistimuloiva. Tämä on ok, mutta se voi olla erittäin kuormittavaa. Harjoittakaa tietoisuustaitojanne, yhteyttänne itseensä ja muihin, kaikkeuteen, oppaisiinne ja parantavaan voimaanne. Olette luonto, olemme Rakkaus.


Luonnolla on kyky eheyttää, parantaa ja rakentaa itseään niinkuin teillä. Siksi yhteys onkin niin tärkeässä roolissa tätä kaikkeutta, kaikki ravinto jota tarvitsette löytyy luonnosta, luonto pärjää ilman teitä mutta ihmiset eivät pärjää ilman luontoa, vaalikaa ja arvostakaa sitä niin teette saman itsellenne ja toisillenne.
Kiitos te tähdistä tulleet.

Kanavoinut Jyri Korpivaara ⭐745 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page