top of page
sgl-yläbanneri5.png

Massahavainto New Jerseyssä!

Päivitetty: 1. lokak. 2020

Mistä on kyse? Iso keissi, tuhansia silminnäkijöitä, ainakin neljä videota. Maanantaina, Syyskuun 14 päivä (2020) havaittiin New Jerseyssä alus! Noin 30 metriä leveä alus leijaili ilmassa useita tunteja. Aluksen havaitsivatkin tuhannet ihmiset, autot pysähtyivät tienvarteen ja tapahtumasta otettiin useita (ainakin 4) videota. Aluksessa on hohtava valo keskellä ja se muistuttaa TR3B:tä. Aikaisemmin julkaistiin vapaa-energiapatentti sekä kolmiomaisen aluksen patentti. Ilmavoimat myönsi, että kolmioaluksen patentti on toimiva (operational) ja, että patentin aluksella voi lentää/liikkua ilmassa, vedessä sekä avaruudessa. Voisiko kyseessä olla ilmavoimien oma alus?

Kävin patenttia läpi tällä videolla alkaen kohdasta 12:50

Suomessakin aktiivista Lähiaikoina myös Suomessa on ollut hyvin aktiivista. Olen itse bongaillut liikkuvia valoja harvaseyö sekä minulle on raportoitu useista valoilmiöistä. Osa ilmiöistä on selvästi selittämättömiä. Itse mm. näin valopallon joka jakaantui kahteen eri osaan, toisen lentäessä vasemmalle ja toisen oikealle. Nopeudet olivat sitä luokkaa, että mikään meidän oma laite ei sellaiseen pysty. Ilmiö vaikuttaa olevan nyt entistä aktiivisempi ja ihmiset kiinnittävät enemmän huomiota taivaalla tapahtuviin asioihin. Pentagon avautui avaruuselämästä Jopa Pentagon on nyt avannut salaisuuksien arkkuaan ja kertonut, että heillä on hallussaan maan ulkopuolista mysteerimateriaalia. Myös NASA kertoi, että heiltä on tulossa iso julkistus koskien avaruuselämää Aiemmin NASA:n korkearvoinen työntekijä kertoi, että heiltä on tulossa iso julkistus koskien elämää Maapallon ulkopuolella. Nyt vähän aikaa sitten julkaistiinkin artikkeli, jossa kerrotaan, että Venuksella on jonkinlaista elämää. Brasilian Magen keissi yhtä iso kuin Roswelli aikoineen Aikaisemmin Brasiliassa oli iso avaruusystävien järjestämä valoshow, josta vuosi useita eri videoita ja armeijan äänitteitä. Brasilian keissiä käsittelinkin aiemmin jo tässä artikkelissa. Myöhemmin aiheesta vuosi vielä lisää tietoa, jolloin mm. armeija myönsi ampuneensa yhden aluksen alas. New Jerseyn tapaus kiinnostaa New Jerseyn tapaus on hyvin kiinnostava, koska mukana on tuhansia silminnäkijöitä ja alus on tallentunut useille eri videoille. Juuri tällaiset keissit avaavat pikkuhiljaa ihmisten silmiä avaruuselämän mahdollisuudelle ja jos ei suoranaisesti, niin ainakin voimme nyt todeta, että USA:n ilmavoimilla on laadukasta teknologiaa, jotka he ovat tietojen mukaan kääntäneet suoraan avaruusystäviltä. Tämän lisäksi patentti on julkinen! Joidenkin medioiden mukaan kyseessä on kuitenkin GoodYearin ilmalaiva. Mitä mieltä sinä olet? Tässä videoita New Jerseyn tapauksesta "Look, it's a f*cking spaceship!"

"What a h*ll is that..."

Klippejä

"Ou My God"

Loppusanat New Jerseyn tapaus jää varmasti historiaan yhtenä ihmiskunnan herättelijänä, yhdessä Brasilian Magen tapauksen kanssa, joka on varmasti vuosisadan isoin tapaus. Meidän tehtävänämme on olla osa tuota herättelyprosessia. Voit tukea tiedon tutkimista sekä jakoa liittymällä Suomen Galaktisen Liiton jäseneksi. Jäsenenä saat jäsenkortin, jäsenlehdet, alennuksia tapahtumista sekä mm. pääsyn eksklusiiviseen videokirjastoon (Kunniajäsenet). Lue lisää jäsenyyksistämme täältä. Lähteet ja linkit: https://www.ufosightingsdaily.com/2020/09/thousands-witness-ufo-over-new-jersey.html https://www.suomengalaktinenliitto.net/post/brasilian-oma-roswell-viraaliksi-kattava-kuvaus-tapauksista-sek%C3%A4-videot https://www.youtube.com/watch?v=YJCdBLNkPJg https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkijat-tekivat-uskomattoman-loydon-avaruudesta-havaitsivat-venuksella-mahdollisia-viitteita-elamasta/7926174 https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venukselta-loytyi-fosfiinia-mutta-mita-se-todella-tarkoittaa-suomalaistutkijat-selittavat-tiedemaailman-rummuttamaa-tutkimusta/7926728

1 734 katselukertaa1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1 Comment


Jeppu jee
Jeppu jee
Sep 16, 2020

Tämä ei jää historiaan,mutta tulee hyvänä osoituksena kuinka kärpäsestä tehdään härkänen ja kuinka 99,9% näistä on feikkejä. Kyseessä on jalkapallo ottelun vuoksi lentelevä ilmalaiva jonka kyljessä iso Goodyearin mainos.

Like
bottom of page